SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’Lİ ESENYURT BELEDİYESİNDE BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL GÜNEYSU, TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI ÇIKTI

CHP’li Esenyurt Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu’nun bir videosu gündem oldu. Güneysu videoda ‘Gelin 2023 yılında birlikte Tayyip Erdoğan’a oy verelim’ diyor.

CHP’Lİ ESENYURT BELEDİYESİNDE BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL GÜNEYSU, TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 12.035 kez okundu.

Seçimlerden önce çekildiği belirtilen videoda Cemal Güneysu, Ordulular ile birlikte bir dernekte toplantı gerçekleştiriyor. Güneysu, burada yaptığı konuşmada, Ordululardan yerel seçimlerde CHP’nin adaylarına oy istiyor. Güneysu, Ordululara, yerelde CHP’ye oy atmaları halinde, yemin ederek, kendisinin de genel seçimlerde gidip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vereceğini söylüyor.

“Ben sizi temsil edebilmem için, yarın yine aynı hatalara düşmemek için, benim sizden bir ricam, bu senelik CHP’li olun. Cemal Güneysu olalım, Kemal Deniz Bozkurt olalım, Ekrem İmamoğlu olalım. Siz tek bir seferliğine… Genelde, deyin ki, ‘Genel Cemal Güneysu beraber Tayyip Erdoğan’a o y verelim”, vallahi billahi vereceğim. Burada size bu sözü veriyorum” ifadelerini kullanıyor.

İşte o video:

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.