SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ KONSERLERE VE EĞLENCELERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi ilçeye elle tutulur ciddi bir proje kazandıramazken eğlence ve raksa yönelik yaptığı kutlamalar dikkat çekiyor.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT BELEDİYESİ KONSERLERE VE EĞLENCELERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Kategori: Genel - Bu haber 68.345 kez okundu.

Filistin’de yaşanan İsrail katliamı nedeniyle yurtta 3 gün yas ilan edilmiş birçok belediye ise verdikleri konserleri ve eğlenceleri iptal etmişti.

Esenyurt Belediyesi ise bu acı tablo karşısında birçok organizasyonunu sürdürmeye devam ediyor.

Belediye yönetimi Pazar günü Sagopa Kajmer konseri düzenlerken Salı günü ise “Cumhuriyet’in Yüzleri Ozanlarımız” konser programı kapsamında Belkıs Akkale, Onur Akın, Mehmet Gümüş, Tolga Sağ, Ufuk Beydemir, Grup Gündoğarken, Esra Öztürk, Mustafa Özarslan gibi isimleri sahneye çıkardı.

Esenyurt Belediyesi ayrıca bu akşam ise Esenyurt Kültür Merkezi’nde Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun “Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor” dans koreografisi düzenledi…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!