SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ MECLİSİNDE TÜRKİYE’NİN EN SKANDAL OTURUMU GERÇEKLEŞTİ!

Esenyurt Belediyesi mayıs ayı belediye Meclisi 2. oturumunda başkanlık krizi yaşandı. CHP Grubu, Meclis’i Belediye Başkanvekili Selçuk Günerhan’ın yönetmesi gerektiğini savunurken, AK Parti Grubu, Meclis 1. Başkanvekili Hamit Öncü’nün oturumu yönetmesini istedi. 2 grup anlaşamayınca aynı salonda 2 farklı toplantı yapıldı.

ESENYURT BELEDİYESİ MECLİSİNDE TÜRKİYE’NİN EN SKANDAL OTURUMU GERÇEKLEŞTİ!
Kategori: Genel - Bu haber 10.786 kez okundu.

Esenyurt Belediye Meclisi mayıs ayı 2. oturumunda ilginç bir olay yaşandı. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un yurt dışında olması nedeniyle pazartesi günü yapılan 1. oturumu yöneten Meclis 1. Başkanvekili Hamit Öncü, 2. oturumda başkanlık koltuğuna Belediye Başkanvekili Selçuk Günerhan’ın oturması üzerine ayakta kaldı. Günerhan CHP’li Meclis üyeleri ile birlikte gündem maddelerini görüşüp karara bağlarken, Hamit Öncü de AK Partili Meclis üyeleri ile alternatif toplantı yapıp gündem maddelerini görüştü. Aynı salonda yapılan 2 farklı toplantı tansiyonun yükselmesine neden oldu. Esenyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan canlı yayın ise oturumun ortasında kesildi.

BÜYÜK SKANDAL

Toplantının ardından AK Parti Grup odasında İlçe Başkanı Harun Özer, MHP grup sözcüsü Hüseyin Kaya ve meclis üyeleri basın toplantısı yaptı. Özer, Esenyurt Belediye Meclisi’nde büyük bir skandal yaşandığını belirterek, “Mayıs ayı 2. oturumu için belediye meclis salonuna geldik fakat kapı kapalıydı. Sonrasında salona girdiğimizde Belediye Başkanvekili Selçuk Günerhan’ın kürsüde oturduğunu gördük. Meclisi Meclis 2. Başkanvekili’nin yönetmesi gerektiğini söyledik. Ama kabul edilmedi. Kanunsuz bir işlem uyguladılar. Biz de kendi meclis üyelerimizle gündemimiz tamamladık. Ve Meclis’ten ayrıldık. Bugün tamamen kanunsuz bir uygulama yapılmıştır” dedi. AK Partili meclis üyeleri de CHP Grubu tarafından yapılan Meclis’in hukuki olmadığını dile getirdi.

MHP Grup Başkanvekili Hüseyin Kaya ise CHP Grubu’nun Meclis’i sabote ettiğini belirterek, “Gerçekten olağanüstü bir durum yaşandı. Belediye Başakanvekili Meclis’i yönetecekse Meclis Başkanvekili neden seçiliyor? Umudun şehri sloganı sahiplerinin böyle bir şey yapmasını gerçekten kınıyorum” eleştirisinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.