SON DAKİKA

En Son Nokta

Esenyurt Belediyesi’nde deprem yardımı skandalı!

Esenyurt Belediyesi’nde 6 Şubat depremlerinin ardından toplanan yardım malzemelerinin deprem bölgesine ulaştırılmadığı ve bir depoda çürümeye terk edildiği ortaya çıktı.

Bilgileri Kopyala
Esenyurt Belediyesi’nde deprem yardımı skandalı!
Kategori: Genel - Bu haber 68.995 kez okundu.

Önceki dönem belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un başlattığı yardım kampanyasında vatandaşlar, gıda, kıyafet, hijyen ürünleri, bebek bezi ve mama gibi temel ihtiyaç malzemeleri bağışladı. Ancak bu malzemelerin depremzedelere ulaştırılmadığı, Esenyurt’taki bir depoda yıllardır bekletildiği belirlendi.

KONTEYNER MUTFAK DA GÖNDERİLMEDİ

Yardım malzemelerinin yanı sıra, deprem bölgesine gönderilmek üzere belediye bütçesiyle yaptırılan konteyner mutfağın da bölgeye ulaştırılmadığı öğrenildi. Belediyenin, konteyner mutfağı bir şantiyeye bırakıp kullanıma sunmadığı ortaya çıktı.

Üzerinde “Esenyurt, depremin açtığı yaraları birlikte sarıyor” sloganının bulunduğu yardım kolileri ile ilgili skandal, kamuoyunda büyük tepki çekti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!