SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN DAĞITTIĞI KURTLU NOHUT TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Esenyurt Belediyesi’nin dağıttığı Ramazan Kolileri içerisinde bulunan nohutların kurtlu çıkması sosyal medyadan sonra hem belediye meclisinde hem de ulusal medya da gündem oldu.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT BELEDİYESİ’NİN DAĞITTIĞI KURTLU NOHUT TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Kategori: Genel - Bu haber 10.950 kez okundu.

Meclis oturumunda AK Parti gurup sözcüsü Gazanfer Karakaş yaptığı konuşmada, ‘Kamuoyuna yansıyan görüntüde bir bakliyat içerisinde, kapalı poşetin içerisinde kurtlar zıplıyor. Bu çalışma nasıl yapıldı? Alim nasıl yapıldı? Kim ihmalde bulunmuşsa o kurtlu nohutları o arkadaşlara yedirin’ açıklamasında bulundu.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İHMALİ KABUL ETTİ

Gazanfer Karakaş’ın eleştirilerinden sonra söz alan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal ihmali kabul ederken, ‘Evet doğrudur. Böyle bir ürün oluştu maalesef. 30 martta dağıtmış olduğumuz bir kolinin içerisinde nohut bakliyatının içerisinde bir böceklenme söz konusu olmuş. Vatandaşlarda belediyemizi arayarak durumu bildirdi. Aynı gün 200 koli dağıtmıştık o kolilerin tamamını tekrar iade aldık ve yerine yeni ürünleri gönderdik’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!