SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT CHP’Yİ OYUNA GETİRMİŞLER..!

CHP Esenyurt teşkilatının Cuma günü gerçekleştirdiği üye katılım programında anons edilen bazı isimlerin unvanlarının doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT CHP’Yİ OYUNA GETİRMİŞLER..!
Kategori: Genel - Bu haber 79.498 kez okundu.

Konuyla alakalı bir basın açıklaması yapan Esenyurt Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Arslan, CHP’nin gerçekleştirmiş olduğu üye katılım etkinliğinde Yeniden Refah Partisi eski ilçe başkanı olarak anons edilen Hakan Haskanlı’nın partilerinde bugüne kadar hiçbir görevde bulunmadığını belirtti.

ARSLAN: CHP’Yİ KANDIRMIŞLAR

Abdullah Arslan yaptığı basın toplantısında, ‘6 yıldır Yeniden Refah Partisi Esenyurt ilçe teşkilatında birçok birimde görev yaptım. Bugünde Esenyurt ilçe başkanı olarak görevimi sürdürüyorum. 5 Ekim günü gerçekleştirilen CHP üye katılım programında talihsiz ve gerçekçi olmayan bir konuşma gerçekleşmiştir. Halkımızı bilgilendirmek için bu basın açıklamasını yapıyoruz.

Bu programda kendisini Yeniden Refah Partisi eski ilçe başkanı olarak tanıtan Hakan Haskanlı isimli şahıs partimizde bugüne kadar ne icra kurulu, ne yönetim kurulu, ne de mahalle başkanı olarak görev almamıştır. Bu talihsiz konuşma ve açıklama kesinlikle partimizle alakası yoktur. Bu beyanın gerçeği yansıtmadığını kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Gerekli araştırmayı yapmadan şahsın verdiği yanlış beyanla hareket ederek kamuoyunu ve halkımızı yanlış bilgilendiren CHP’den bir özür bekliyoruz’ diyerek tepkisini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!