SON DAKİKA

En Son Nokta

Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’in kararnamesi geldi

4 ay önce Paşaeli Beşli’den koltuğu devralan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’in kararnamesi çıktı. Böylece kamuoyunda konuşulan belirsizlik son buldu.

Bilgileri Kopyala
Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’in kararnamesi geldi
Kategori: Genel - Bu haber 11.152 kez okundu.

Esenyurt nüfus yoğunluğu ve sayısı itibariyle İstanbul’un en büyük ilçelerinden birisi. Çok fazla göç alması, özellikle mültecilerin tercih etmesi gibi nedenlerle farklı bir demografik yapısı olan Esenyurt yönetim açısından çok büyük sorunları da bünyesinde barındırıyor. Bu sorunların ilk sırasında ise eğitim geliyor.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 2017 yılından beri Paşali Beşli yürütüyordu. 4 ay önce Paşali Beşli’den sonra koltuğu ise Necati Yener devralmıştı. Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte göreve başlayan birçok Milli eğitim müdürünün kararnamesi gelmişti.

Yener’in kararnamesinin gelmemesi akıllarda acaba görevlendirilmesi iptal mi edilecek sorunu getirmişti.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve asaletini alıp almayacağı merak konusu olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener asaletini teslim aldı. Böylece kulislerde konuşulan bu belirsizlikte son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!