SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT NEVŞEHİRLİLER DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Esenyurt’ta kısa bir süre öce kurulan Nevşehirliler Derneği resmi açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Birçok saygın ismin katıldığı açılışa ilgi büyüktü.

ESENYURT NEVŞEHİRLİLER DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Kategori: Genel - Bu haber 87.465 kez okundu.

Esenyurt Saadetdere Mahallesi’nde kısa bir süre önce kurulan Nevşehirliler Derneği resmi açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, STK başkanları, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar, bürokratlar, emniyet mensupları, eğitimciler ve Nevşehir sevdalıları katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YILMAZ İSRAİL’İ KINADI FİLİSTİN’E ÖZGÜRLÜK DİLEDİ

Bölgemiz de birçok renkli isminin katıldığı açılışta konuşma yapan dernek başkanı Yüksel Yılmaz, Filistin’de yaşanan katliama değinirken, İsrail’i de lanetledi. Yılmaz, ‘Bugün Ortadoğu’da yaşananlar bizi derin etkilemiş ve üzmüştür. Kısa sürede orada ki halka yapılan zulmün sona ermesini arzuluyoruz. Esenyurtta yaklaşık 15 bin Nevşehirli yaşıyor. Onların sesi olmak adına ihtiyaç olan bu derneği kurduk. Bugün açılışımıza katılan tüm dostlarımıza ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bu kente ve Nevşehirlilere katkı sunmaya çabalayacağız’ dedi.

ERCAN ERTAŞ DERNEK YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Açılışa katılan önemli isimlerden biri olan Nevşehir Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş açıklamasında, ‘Her yerde birlik ve beraberliğini sağlamak adına çıktığımız bu yolda tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurulan derneğimiz ile Esenyurt’ta yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla hizmet vereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Bizler de bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. Dernek yönetimine çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetler gerçekleştirmelerini Allah’tan temenni ediyorum’ açıklamasında bulundu.

HARUN ÖZER ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET

Açılış katılan önemli isimlerden biri Nevşehirli olan AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer’di. Özer yaptığı konuşmada dernek başkanı ve yönetimini tebrik ederken, ‘Sevdamız Nevşehir’i her yerde yaşatmaya hep birlikte devam ediyoruz. Esenyurt Nevşehir Derneğimizin açılışını çok değerli dostlarımızla ve büyüklerimizle gerçekleştirdik.

Kurulan derneğimizin başkanı Yüksel Yılmaz ve yönetimine başarılar diliyorum. Önce Millet Önce Memleket diyerek “Biz yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Nevşehir olalım…” Allah’ın izniyle aşamayacağımız engel yoktur. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye yolunda hemşerilerimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz. Açılışa katılan ilçe başkanı dostlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, bürokratlarımıza, emniyet müdürlerimize, esnaflarımıza, meclis üyelerimize, Nevşehirli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Katılım ve ilgi ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir. Nevşehir Derneğimiz Esenyurt’taki önemli derneklerden biri olacaktır’ diyerek bir kez daha açılışa katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Açılışa katılan MHP MYK Üyesi Dr. Hayati Arkaz, Bahçelievler eski belediye başkanı Osman Develioğlu, BBP Esenyurt İlçe Başkanı Murat Erdinç Gür, AK Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Günaydın, Avcılar ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu, MHP Esenyurt ilçe başkanı Metin Yazar, Avcılar ilçe başkanı Sezgin Çamur, Yeniden Refah Partisi Avcılar İlçe Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım, Avcılar Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy, Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun ve Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Togay Çoban, Timur Akçiçek ve Abdurrahman Ada gibi isimler konuşmalarında Nevşehir Derneği kurucularını tebrik ederek başarılar diledi. Önemli isimler açılışa katılmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken dernek başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

Dualar edilerek gerçekleşen açılış daha sonra kurdele kesimi ve ikramlarla devam etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.