SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURTLU İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ BU BAYRAMDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI…

Esenyurt’lu iş adamlarından Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı Sait Üstündağ yardımlarını sürdürüyor. Üstündağ, Saadetdere Mahallesi’nde tespit ettiği ihtiyaç sahibi çocuklara bu bayramda ayakkabı ve giyim malzemeleri hediye etti.

Bilgileri Kopyala
ESENYURTLU İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ BU BAYRAMDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI…
Kategori: Genel - Bu haber 39.615 kez okundu.

Esenyurt’un tanınmış iş adamlarından Ardahan Kültür Evi ve KAISİAD Başkan Yardımcısı Sait Üstündağ Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek’in tespit ettiği ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve giyim malzemeleri hediye etti. Saadetdere Mahalle Muhtarlığında gerçekleşen yardım programında Üstündağ’ı Ardahanlılar Dernek Başkanı Efrail Çiftçi ve mahalle muhtarı Yavuz Zilek yalnız bırakmadı.

‘Eğitimi önemsiyorum’

Bu yardımlara sağlığı ve maddi gücü izin verdiği sürece devam edeceğini belirten İş Adamı Sait Üstündağ, ‘Mahalle Muhtarımız Yavuz Zilek ve her zaman manevi desteğini arkamızda hissettiğimiz Ardahanlılar Dernek Başkanı Efrail Çiftçi’ye de teşekkür ediyorum. Onların bizim yanımızda durması şevkimizi artırıyor. Bugün burada tespit ettiğimiz genç ve öğrenci kardeşlerimize ayakkabı ve giyim malzemeleri hediye etmeyi uygun bulduk. Bu çalışmalarımız sürekli devam edecek.

Zaman ve sağlığımız el verdikçe bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitimi önemseyen bir insanım. Okullarımızın ihtiyaçları olduğunda da yardımlarına koşmaya çalışıyorum. Esenyurt’ta bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime ve okullarımıza elimden geldiğince katkı sunmaya çabalayacağım’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!