SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURTLU KASTAMONULULAR HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI

Esenyurt Kastamonulular Dayanışma Derneği Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketi nedeniyle yardımseverler tarafından kendilerine ulaştırılan yardımları sel bölgesinde dağıtımı gerçekleştirecek olan AFAD’a ulaştırdı.

ESENYURTLU KASTAMONULULAR HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 7.702 kez okundu.

Esenyurt Kastamonulular Dayanışma Derneği, Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle gerçekleştirdikleri yardım kampanyasını tamamladı. Topladıkları yardımları, kampanyaların koordinasyonunu üstlenen AFAD’a teslim eden dernek yöneticileri ellerinden gelen yardımları bundan sonrada yapacaklarının altını çizdi.

Dernek Başkanı Sibel Ata, ‘Devletimiz, ülkemizde yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlaması amacıyla insani yardım kampanyası başlatılmasını kararlaştırmıştı.

Bizlerde Esenyurt KAS-DER olarak Kastamonu il ve ilçelerinde oluşan sel felaketinden en çok etkilenen bölgelere destek olmak için, duyarlı hemşerilerimiz desteği ile ihtiyaç duyulan malzemeleri toparlayarak yardım bölgesine gönderdik. Özellikle Bozkurt ve Abana ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeye çalıştık. Katkılarından dolayı yardımseverlere ve hemşerilerimize teşekkür ederiz. Dileriz bundan sonra Rabbim ülkemize bu acıları bir daha göstermez. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen ne olursa biz Kastamonulular hazırız’ diyerek desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.