SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’TA İMAR SORUNU KANGREN HALİNİ ALDI!

Esenyurt’ta inşaat sektöründe hizmet veren 156 farklı sektör isyanda. İlçede imarlar mahkeme kararıyla durdu. Belediye yönetimi ise 17 aydır bu konuda İBB’de her hangi bir çalışma başlatmadı.

ESENYURT’TA İMAR SORUNU KANGREN HALİNİ ALDI!
Kategori: Genel - Bu haber 26.632 kez okundu.

Esenyurt ilçesinde İmarlar yaklaşık 1 yıldır mahkeme kararıyla durduruldu.

Bu karar ilçede yaklaşık 156 farklı sektörde işlerin aksamasına ve ilçede ki ticarete büyük darbe vurdu.

Belediye yönetimi ise yaklaşık 17 aydır bu konuda somut bir adım atmadı.

Sürekli meclis toplantılarında gündeme gelen ve çeşitli tartışmalara neden olan bu sorun konusunda Esenyurt Belediyesi yöneticililerinin duyarsızlığından İBB yönetimi de illallah etmiş.

EREN KAYA, ‘BENİ ARIYORLAR’

Konuyu meclis toplantısında gündeme getiren AK Partili meclis üyesi Mimar Eren Kaya, ‘yerel belediye bu konuda henüz bir çalışma yapmadı. İBB ile koordineleri yok. Bunu nereden anlıyoruz. İBB’de ki yöneticiler İmar Komisyonu başkanı olarak beni arıyorlar. Orada ki yöneticiler bana soruyorlar.

Birde vatandaşları kandırarak ‘İMAR’ yapılıyor deniyor ama kurum görüşleri bile alınmamış. İBB koordinasyonu kopuk. Bugün, inşaat sektörüyle uğraşan herkes mağdur.

Belediye yönetimi ve imar komisyonundakiler gitsinler İBB’de imarlarını takip etsinler. Gerekirse orada yatıp kalksınlar. Bu yönetimde takip yok, sormuyorlar. 5000’liği İBB yapacak ama takip eden yok. 1/1000’liklerde iptal. Belediye yönetimi bugüne kadar 1/1000’likleri bile çizip meclis gündemine getirmeliydi’ dedi.

https://emlakkulisi.com/insaat-sektorunun-170den-fazla-sektore-etkisi-var/418035

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.