SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’TA TOKATLILAR AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİNİ AĞIRLADI

Esenyurt Tokat Gaziosmanpaşa Torunları Derneği milletvekili Zafer Sırakaya’yı ağırladı. Meclis üyesi Coşkun Sağ’ın organize ettiği buluşmada özellikle gençler akıllarına takılan soruları milletvekili Sırakaya’ya sorma fırsatı yakaladı.

ESENYURT’TA TOKATLILAR AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİNİ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 8.327 kez okundu.

Kıraç’ta bulunan ve önemli bir kitleye sahip olan Tokat Gaziosmanpaşa Torunları Derneği hafta sonu AK Partili milletvekili Zafer Sırakaya ve AK Parti ilçe başkanı Harun Özer’i ağırladı. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği buluşmaya ev sahipliğini ise meclis üyesi Coşkun Sağ ve Dernek Başkanı Mesut Koç birlikte yaptı.

Milletvekili Sırakaya’ya buluşmadan dolayı teşekkür eden meclis üyesi Coşkun Sağ,  Tokatlıların vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıktığını bir kez daha yinelerken, ‘Sayın vekilim, ilçe başkanım hoş geldiniz. Dernek başkanımız Mesut Koç ve yönetimine, gençlerimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Malum önümüzde 2023 genel seçimleri var. Vatanını, milletini, bayrağını seven Tokatlılar bugüne kadar devletinin yanında nasıl durduysa 2023 seçimlerinde de öyle duracaktır. Bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum’ diyerek selamlama konuşması gerçekleştirdi.

HARUN ÖZER, ‘İSTİKRAR DEVAM ETMELİ’

Programa katılan isimlerden AK Parti ilçe başkanı Harun Özer son dönemde gerçekleşen yatırımların ve destek paketlerinin önemine değinirken, ‘İstikrar için biliyorum ki Tokatlı hemşerilerim bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duracaktır. Her gün yeni bir proje, her gün yeni bir yatırım ve yardım paketi açıklıyoruz. İnanın sizlerin derdiyle dertlenen, sizlerin ve ülkenin geleceği için gece gündüz çabalayan bir lider Recep Tayyip Erdoğan. Sizlerde Tokatlılar olarak hep yanında oldunuz. Teşekkür ediyorum’ diyerek Tokatlıların duruşuna dikkat çekti.

ZAFER SIRAKAYA, ‘İYİ Kİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR’

Meclis üyesi Coşkun Sağ ve Dernek Başkanı Mesut Koç tarafından ağırlanan Zafer Sırakaya oldukça kalabalık bir topluluk tarafından dikkatle dinlenirken kendisine yöneltilen soruları da detaylı bir şekilde cevapladı.

AK Parti Milletvekili Zafer Sırakaya’ya yönelik yöneltilen önemli sorulardan biride AK Partinin kurucusu olan Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonrası için güçlü bir lider hazırlanıp hazırlanmadığı konusunda oldu. Milletvekili Sırakaya bu soruya; ”Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan ayırmasın. Bu konuda en ibret verici ve öğretici örnek Peygamberimizin vefatından sonra yaşanan tartışmalar ve Hz. Ebubekir Sıddık’ın konuşmasıdır. Bizler inanan insanlarız. Biliriz ki; ebedi olan Yüce Allah’tır, geri kalan fanidir. Milletimiz asil bir millettir. Zor zamanlarda liderini bulur. Recep Tayyip Erdoğan bugün Türk Milletinin inandığı, desteklediği tarihe damga vurmuş bir liderdir. Daha uzun yıllar bu millete hizmet edecektir. Siz rahat olun” diyerek cevaplandırdı.

2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Sırakaya hemşerilerinden istikrarın devam etmesi için AK Parti’ye ve liderine destek vermesini rica etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.