SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’UN GÜÇLÜ İSMİ ABDULKAHHAR ARVASİ BENDE VARIM DEDİ

Esenyurt’un sevilen ismi Van’lı kanaat önderi Abdulkahhar Arvasi AK Parti’den belediye meclis üyeliği başvurusu yaptı. Arvasi’yi kanaat önderlerinin yanı sıra sevenleri başvuru sırasında yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT’UN GÜÇLÜ İSMİ ABDULKAHHAR ARVASİ BENDE VARIM DEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 63.034 kez okundu.

Esenyurt’un ve AK Parti’nin sevilen ismi Van’lı kanaat önderi Abdulkahhar Arvasi meclis üyeliğine başvurusunu gerçekleştirdi.

Dosyasını önceki gün ilçe başkanı Harun Özer’e teslim eden Arvasi AK Parti ailesi içerisinde olmanın kendisine gurur verdiğini ifade etti.

Özellikle cami cemaati ile münasebeti ve sohbeti üst seviyede olan ve uzun bir süredir ilçe başkanı Harun Özer’e özellikle Cuma günleri cami programları düzenleyen Abdulkahhar Arvasi AK Parti’nin 31 Mart’ta yeniden İstanbul’u ve Esenyurt’u kazanması için var gücüyle çabalayacağını belirtiyor.

İSTANBUL’U DA ESENYURT’U DA KAZANACAĞIZ

Meclis üyeliği başvuru sırasında Ensonnokta’ya özel açıklamalarda bulunan Van’lı kanaat önderi Abdulkahhar Arvasi, ’28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçmek için arkadaşlarımızla ve partimize gönül vermiş ailemizle özveride bulunduk. Rabbim çok şükür bu mutluluğu yaşattı bize. İnşallah 31 Mart gecesi Rabbim ikinci bayramımızı yaşatır. Hem Esenyurt’u hem de İstanbul’u yeniden AK Parti ailesine katmak adına daha azimle mücadele edeceğiz.

İYİ Kİ HARUN ÖZER VAR

Bu mücadelemizi yaparken en önemli şansımız Harun Özer gibi tecrübeli bir ilçe başkanımızın olması. Hem tecrübeli, hem dürüst hem de kendisi dava adamı. Onun mücadelesini gördükçe daha başarılı olmak adına teşkilatımızla canla başla özveride bulunmaya çalışıyoruz. Onun 3 yıllık ilçe başkanlığında çok güzel işler çıkardık. Eğer bugün 14 ve 18 Mayıs’ta başarılı olmuşsak bu teşkilatların emeği gerçekten çok fazla. İnşallah büyük ailemizle 31 Mart gecesi hem Esenyurt’u hem de İstanbul’u kazanarak halkımıza çifte bayram yaşatacağız’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!