SON DAKİKA

En Son Nokta

ESİP MİLLETVEKİLİ YÜCEL ARZEN’İ AĞIRLADI

Esenyurt Sivil İnisiyatif Platformu Kızılay Esenyurt Şubesi’nde gerçekleşen buluşmada milletvekili Yücel Arzen’i ağırladı.

Bilgileri Kopyala
ESİP MİLLETVEKİLİ YÜCEL ARZEN’İ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 47.455 kez okundu.

Kızılay Başkanı Aytekin Çolak’ın yöneticiliğini yaptığı Esenyurt Sivil İnisiyatif Platformu (ESİP) AK Parti İstanbul il başkanlığının başlatmış olduğu ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Esenyurta gelen milletvekili Yücel Arzen’i ağırladı.

Kızılay Esenyurt Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşmada ESİP üyesi dernek ve STK’ların başkanları ve yöneticileri yer alırken Yücel Arzen açıklamaları ve tespitleriyle buluşmaya renk kattı. ESİP’e üye olan başkanların dilek ve temennilerini dinleyen ve bol bol not alan Arzen, aldığı notları yetkili kurumlara ve bakanlıklara ulaştıracağının sözünü verdi.

ESİP bünyesinde, İlim Yayma Vakfı Esenyurt Şubesi, Ensar Vakfı, İHH, Hayrat Vakfı, Esenyurt Peygamber Sevdalıları, Esenyurt İHO Müdürleri gibi önemli STK, dernek ve eğitimci bulunduruyor. 

Milletvekili Yücel Arzen ile bir araya gelen ESİP üyeleri adına açıklama yapan Kızılay Başkanı Aytekin Çolak, ‘Esenyurt’un sorunları ve sorumluluklarımıza dair önemli istişarelerde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alaka için milletvekilimiz Yücel Arzen’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçekten çok donanımlı ve liyakatli bir insan. Yaptığı müziklerde zaten dillerden dillere dolaşıyor. Esenyurt Sivil İnisiyatif Platformu başkanları ve yöneticileri kurumlarında, vakıflarında, derneklerinde ve yaşantılarında toplumu ilgilendiren sorunlarını anlatma fırsatı yakaladı. Sayın milletvekilimiz bol bol not alarak önemli problemleri yetkililere bildireceğini belirtti. Samimiyeti ve ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!