SON DAKİKA

En Son Nokta

Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim.

Corona virüsü nedeniyle verilen aradan sonra lig’e kötü başlayan Galatasaray’da puan kayıpları şampiyonluktan uzaklaşmaya neden oldu. En son Başakşehir ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılı ekipte gözler gelecek sezona çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim, kadroda büyük değişikliğe gitmeyi planlıyor. İşte tecrübeli teknik adamın futbolcular hakkındaki o raporu….

Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim.
Kategori: Genel - Bu haber 40.873 kez okundu.
Yeni sezonda yerli transfer operasyonunda Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Semih Kaya ile görüşmelerde bulunduğu belirtilen sarı kırmızılılar; sağ bek, orta saha, kanat ve forvet transferlerini düşünüyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
Galatasaray’ın teknik ekibi scout ekibinden gelen önerileri de masaya yatırarak genç isimlere yatırım yapmak istiyor. Corona virüsü salgını, gelişmeleri sekteye uğratırken planların gerçekleşmesi için hem 60 milyon Euro’luk profesyonel futbolcu giderinin azaltılması hem de bazı oyuncu satışlarına ihtiyaç duyulacak.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
Sarı kırmızılılar sadece gönderilecek isimlerle yaklaşık 150 milyon TL’lik maaş yükünden kurtulacak. İşte Galatasaray’ın nakite çevirebileceği opsiyonlar, ayrılması muhtemel isimler;
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
Galatasaray’da ilk ayrılık Florin Andone ile oldu. Aslan, Rize’de ağır bir sakatlık daha yaşayan Rumen forvetle yolları ayırdı. Andone’nin Galatasaray’a maliyeti ise 3.2 milyon Euro’ydu…
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
JIMMY DURMAZSezon başındaki transfer sürprizlerinden olan Jimmy Durmaz, teknik direktör Fatih Terim’in alternatifleri arasına dahi giremedi. Yeni sezonda Galatasaray’da olmayacak.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
MARIANOGalatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano, kariyerine gelecek sezon Brezilya’da devam etmek istiyor. 33 yaşındaki oyuncu sezonun ikinci yarındaki sürpriz performansıyla kontratının yenilenmesi sinyali verdi ancak hem sarı kırmızılılar genç ve potansiyelli bir sağ bek düşünüyor hem de Mariano aile planlamasını Brezilya’ya dönüş şeklinde oluşturdu.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
YUTO NAGATOMOYabancı kontenjanından dolayı kontratı dondurulan Yuto Nagatomo’nun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı kırmızılılar ile Florya’da çalışmalar yapmaya devam eden Nagatomo ile yollar ayrılacak.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
MARTIN LINNESGalatasaray’da yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı bırakılan ve ocak ayında yeniden kadroya dahil edilen ancak performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Martin Linnes de sezon sonunda “neşterden” nasibini alacak. Fatih Terim’in gelecek sezon takımda düşünmediğini 28 yaşındaki Norveçli futbolcuya kendisine takım bulması ve gerekli kolaylığın sağlanacağı yönünde bilgi verildi.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
SELÇUK İNANSözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan maaşında fedakarlık yaptığını açıklamıştı. Birkaç sezondur kariyerinden uzak maçlar çıkaran tecrübeli oyuncunun yeni sezonda Fatih Terim’in ekibinde antrenör olarak yola devam etmesi bekleniyordu ancak Selçuk sürpriz bir şekilde “Bırakmaya henüz hazır değilim” dedi. Şu an ayrılık ihtimali yakın.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
ŞENER ÖZBAYRAKLIFenerbahçe’den bedelsiz olarak alınan Şener Özbayraklı, hayalkırıklığı transferler arasında yer aldı. Formayı kapamayan Şener, sakatlıklarla geçen döneminde alternatif isimden öteye geçemeyeceğini de gösterirdi. Yeni sezon için takım bulması talimatı verildi.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
MAICONFutbol kariyerine 1.5 senedir Arabistan’da devam eden Maicon ile de yolların ayrılması bekleniyor. Brezilyalı oyuncunun kiralık sözleşmesi sona erecek, Al Nasr’da mutlu olan oyuncunun kariyerini yine aynı takımda şekillendirmesi bekleniyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
RYAN BABELGalatasaray’dan kiralık olarak Ajax’a giden Babel’in sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor. Gittiği takımlarda uzun süre tutunamayan Babel, Hollanda liglerinin iptal olmasıyla Galatasaray’a geri döndü. Ancak Sarı kırmızılılar Babel’i yine kadroda düşünmüyor, Babel’in transfer haritasında öncelikler arasında ABD bulunuyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
MBAYE DIAGNEGalatasaray’ın 13 milyon Euro’luk transfer sıkıntısı Mbaye Diagne’nin Club Brugge macerası da çalkantılarla geçti. Corona virüsü salgınıyla birlikte Çin’e transferi de gerçekleşmeyen Diagne geri dönmek istiyor ancak Fatih Terim kapıları kapalı tutuyor. Diagne de yeni sezonda parçalı formayı giymeyecek.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
MERAK EDİLENLER; DONK – LEMINA – HENRYGalatasaray’da durumu en çok merak edilenler arasında ise Mario Lemina, Henry Onyekuru ve Ryan Donk yer alıyor. Sarı kırmızılılar şartları uygun olması durumunda Mario Lemina’nın yerinden kiralanmasına sıcak bakıyor. Ryan Donk’a yeni sözleşme düşünülürken, 1.5 milyon Euro’ya anlaşılması planlanıyor. Donk’un daha iyi bir teklif bulması halinde ise ayrılık gelebilir. Öte yandan yarım sezon kiralanan Henry Onyekuru için Monaco ile gelecek sezon için de anlaşılmak isteniyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
SATIŞ PLANI AÇIK; SOSO – BELHANDAYounes Belhanda yeni sezonda kontratının son yılına girecek. Feghouli’nin sözleşmesi ise 2022’de sona erecek. Belhanda’dan 10 milyon Euro bekleyen Galatasaray için bu rakamlar artık gerçekleşmeyecek. Sarı kırmızılıların olası bir teklif durumunda oyuncuların da anlaşması halinde ayrılığa izin verecek. Belhanda ve Feghouli’den satışından gelebilecek bonservisle ise sarı kırmızılıların genç ve gelecek vaadeden isimlere yatırım yapması bekleniyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
TAKIMIN EN DEĞERLİLERİ; MARCAO – LUYINDAMASavunma hattının liderleri Marcao ve Luyindama için sık sık teklifler alan ancak ayrılığa izin vermeyen sarı kırmızılılar için 10 milyon Euro seviyesindeki teklifler her zaman satış opsiyonu olarak duruyor. Galatasaray Marcao için daha önce Serie A ekiplerinden 10 milyon Euro’luk teklif almış ancak geri çevirmişti. Luyindama için ise Premier Lig’den gelen 12-14 milyon Euro seviyesindeki teklif oyuncunun sakatlanması nedeniyle gerçekleşmemişti. İki yıldızın sakatlık durumu nedeniyle bu tekliflerin aşağı çekilmesi bekleniyor.
Fatih Terim neşteri vurdu! Tam 14 isim
BİR OPSİYON: FALCAOGalatasaray sezon başında renklerine bağladığı Falcao konusunda aceleci davranmayacak. Kolombiyalı yıldızdan maaşında fedakarlık bekleniyor. Bunun ışığında teklifler, ayrılık, gelecek konusu daha net masaya yatırılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.