SON DAKİKA

En Son Nokta

Fazıl Say: İmamoğlu’nu desteklediğim için toplumdan af diliyorum

Seçim sırasında sanatçılar konuşacak diyen CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, Karadeniz Turu sırasında Nagehan Alçı ile görüntü verince başta Fazıl Say, Hayko Cepkin Atilla Taş ve Şahan Gökbakar gibi sanatçıların tepkisini çekmiş, sonra da bu tepkilere daha fazla dayanamayarak, “Vız gelir tırıs gider” sözüyle bardağı iyice taşırmıştı. İmamoğlu bu açıklamasından dolayı özür dilese de Fazıl Say desteklediğinden dolayı pişman olduğunu dile getirdi.

Bilgileri Kopyala
Fazıl Say: İmamoğlu’nu desteklediğim için toplumdan af diliyorum
Kategori: Genel - Bu haber 10.354 kez okundu.

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz Turu ve sosyal medyada paylaşılan Nagehan Alçı ile fotoğrafıyla tartışmaların fitilini ateşlemiş, en büyük destekçileri olan 3-5 sanatçının yoğun eleştirisine maruz kalmıştı.

Seçim sırasında sanatçılar konuşacak diyerek göz boyayan İmamoğlu; Fazıl Say, Levent Üzümcü, Şahan Gökbakar, Hayko Cepkin, Atilla Taş gibi sanatçıların tepkileri sonrasında kontrolünü iyice kaybetmiş ve “Vız gelir tırıs gider” ifadesini kullanarak kendi kendini bitirecek o çıkışı yapmıştı. Bu ağır sözlerin sonrasında özür dilese de özrü sanatçılar tarafından kabul görmedi.

FAZIL SAY GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ

İmamoğlu’nun sanat camiasındaki en büyük destekçilerinden ünlü piyanist Fazıl Say yaşananların ardından sessizliğini bozdu. Say , “Desteklediğim için pişmanım, İmamoğlu’nun her seferinde yanında oldum ama beni mağdur etti, ona destek verdiğim için toplumdan af diliyorum” sözleriyle pişmanlığını dile getirdi.

BÜYÜKELÇİ FİYASKOSUNU BİLE DESTEKLEMİŞTİ

Say, kış aylarında İstanbullu kar ile boğuşurken İngiliz Büyükelçisi ile rakı balık sefası yapan İmamoğlu’na sahip çıkmış ve arkasında durmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!