SON DAKİKA

En Son Nokta

FEHMİ KAVÇAN: ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Avcılarlı iş adamı Fehmi Kavçan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerden Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha zaferle ayrılacağını belirterek ‘İl başkanımızın dediği gibi öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek’ açıklaması yaptı.

FEHMİ KAVÇAN: ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK
Kategori: Genel - Bu haber 20.186 kez okundu.

Avcıların sevilen iş adamlarından biri olan Fehmi Kavçan AK Parti’den 3. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Bu seçimlerin geçmişteki seçimlerden çok daha önemli olduğunun altını çizen Kavçan, bu nedenle ailesi, sevenleri, çalışanları ve dostlarıyla bu kararı alarak genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutmaya karar verdiğini belirtiyor.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Kavçan, ‘Cumhurbaşkanımızın bu seçimde de muvaffak olması adına kapı kapı dolaşarak hizmetlerimizi anlatacağız, oy isteyeceğiz. 14 Mayıs 2023’te 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Halk AK Parti’nin bu ülkeye sunduğu hizmetleri hiç bir zaman unutmayacaktır. Altılı masa ise hiçbir zaman güven vermedi ve vermiyor.

Bugün dünyanın birçok ülkesi, yani süper gücü eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesini istiyorsa bunu iyi düşünüp analiz etmek lazım. Neden bugün Cumhurbaşkanımızın kaybetmesi gerektiğini söylüyorlar? Çünkü Türkiye 20 yılda büyük sıçrama yaptı. Türkiye artık dünyanın en büyük ve en gelişmiş ülkelerinden biri. Büyümemizi, dünyanın 5’ten büyük olduğunu iddia etmemizi kabul edemiyorlar. Bu yüzden bu seçimde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor’ açıklaması yaptı.

FEHMİ KAVÇAN KİMDİR?

Fehmi Kavçan Haziran 1979 Muş doğumlu. 1996 yılında İstanbul Bahçelievler’e gelen Kavçan ve ailesi 2004 yılına kadar bu ilçede ikamet etmeye başladı.2004 yılında ise Avcılar Üniversite Mahallesine taşınarak burada ikamet etmeye başladı. 1998 yılında Koca Sinan Lisesini bitiren Kavçan, evli ve beş çocuk babası.

SİYASİ GEÇMİŞİ

2004 Yılında Ak Parti Siyasi Üyelik kaydı. Resmi olarak 2007 yılında görülmektedir.

2007 Avcılar Ak Parti Gençlik Kollar Mahalle Yönetimi Görev aldı.

Ak Parti siyasi hizmetlerde birçok kademe de görev aldı. Çeşitli hizmetlerde bulundu.

2019 yılı Yerel Yönetim Seçimlerinde Avcılar Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı başvurusunda bulundu.

İŞ HAYATI

Tarım ve Hayvancılık 1985-1996

Lojistik Ve Nakliyat 1996- 2005

Şehir İçi Toplu Taşıma 2007- Halen devam etmekte.

Gayrimenkul ve Galeri 2020- Halen devam etmekte

Firma: Kavçanlar Oto Kuyumculuk İnşaat Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti (Çözüm ortağı Firma: Yolcu İnşaat Auto)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.