SON DAKİKA

En Son Nokta

FERHAT KIYAK: CUMARTESİ AÇIYORUZ

Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak bugün yaptığı açıklama ile Kaymakamlıktan aldıkları izinle açılışlarını Cumartesi yapacaklarını belirterek son noktayı koydu.

Bilgileri Kopyala
FERHAT KIYAK: CUMARTESİ AÇIYORUZ
Kategori: Genel - Bu haber 11.327 kez okundu.

3 gündür Esenyurt kamuoyunu meşgul eden, Esenyurt Belediyesi’nin Van ve Sinop Kültür Evlerini açmama kararı sonrasında Van Kültür Evi Dernek Başkanı Ferhat Kıyak bugün açıklama yaptı. Cumartesi daha önce planladıkları saatte açılışlarını gerçekleştireceklerini belirten Kıyak, tüm Vanlıları ve Esenyurt halkını açılışa davet etti.

Şimdi gözler Esenyurt Belediyesi’ne çevrildi. Esenyurt Belediyesi’nin Cumartesi Günü takınacağı tavır merak konusu.

İŞTE FERHAT KIYAK’IN O AÇIKLAMASI

Kamuoyunun Bilgisine;

Son bir kaç gündür Van Kültürevi’miz ile ilgili açılıp açılmayacağı hakkında gündem meşgul edilmiştir.

Gelinen son noktada İlçe Kaymakamlığımızdan aldığımız izinlerle açılışımız belirttiğimiz tarihte 26 Haziran Cumartesi saat 18:00’de Kültür evimizde halkımız İle birlikte yapılacaktır.

Bu vesile ile bize olayın en başından sonuna kadar görüş farkı olmadan yanımızda olan bizim kıymetlilerimiz ve onlara hizmet etmekten onur duyduğumuz VAN halkımıza, Devlet yöneticilerimize, Siyasi Parti İlçe Başkanlarına ve STK başkanlarına Büyük VAN ailesi adına şükranlarımı sunuyorum.

Kamuoyunun bilgisine saygı İle arz ediyoruz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!