SON DAKİKA

En Son Nokta

FERHAT KIYAK ESENYURT’TA İYİ PARTİ RÜZGARI ESTİRDİ

Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak yaptığı organizasyonda İyi Parti genel başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ağırladı. Vanlıların bu etkinliği Esenyurt’ta varlığı tartışılır olan İYİ Parti’nin ilçede gündem olmasını sağladı.

Bilgileri Kopyala
FERHAT KIYAK ESENYURT’TA İYİ PARTİ RÜZGARI ESTİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.866 kez okundu.

Bu güne kadar Esenyurt’ta etkin olmayı başaramayan İYİ Parti gerçekleştirilen önemli bir etkinlikle kendisinden söz ettirmeyi başardı. Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak yaptığı organizasyonda İyi Parti genel başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ağırladı.

Köşk Cafe Restaurantt gerçekleşen sabah kahvaltısı etkinliğine yüzlerce Vanlı katılarak Ferhat Kıyak’ı destek verdi. Vanlıların yanı sıra, Vanlı kanaat önderleri, STK başkanları, mahalle muhtarları ve gazetecilerde bu etkinliğe ilgi gösterdi.

Kahvaltı programında ilk söz alan isim organizasyonun mimarı Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak oldu. Kıyak selamlama konuşmasında kendisini yalnız bırakmayan hemşerilerine ve Vanlı gençlere teşekkür ederken Koray Aydın’a da gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

VANLILARI YOK SAYMAYIN

Sabah kahvaltısı programında kürsüye çıkan isimlerden biri de Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat’tı. Vanlılar olarak bugüne kadar özelikle siyasette yok sayıldıklarının altını çizen Donat, ‘‘Vanlılar artık temsil noktasında var olmalı. Bu değerlendirmeyi yapanlara minnettar kalacağız. Ülkemiz zor günlerden geçmekte ve bize düşen görev birlik ve beraberlik çerçevesinde ülkemiz için üstümüze ne düşüyorsa vatanseverler olarak ne gerekiyorsak yapmakla yükümlüyüz. Kavga ederek veya birini kötüleyerek ilimizi bir üst basamağa çıkaramayız. Ancak biz dayanışma içerisinde olursak, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket edersek o zaman başarılı oluruz’ diyerek Ferhat Kıyak’a ve Vanlılara yönelik destek mesajı verdi.

KORAY AYDIN İLGİ KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Vanlıların büyük ilgi gösterdiği kahvaltı programında yaşanan yoğunluk İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı da şaşırttı. Koray Aydın, ‘Burada olmaktan büyük bir mutluluk, büyük bir onur duyuyorum. Ferhat kardeşime teşekkür ediyorum bizi sizlerle buluşturdu. Şunu bilin dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Köklü bir ülke. Kardeşlik ve paylaşım bilinci yüksek bir ülke. Ülkeyi karış karış gezdiğimizde görüyoruz ki kimsenin kimseden farkı yok, problemi yok. Problem elbette var ama demokrasi kültürünü oluşturup bu ayrıştırma dilini ortadan kaldırdığımız takdirde konuşarak bu ülkede tüm problemlerin çözüleceğine inanıyorum. İyi Parti, kuruluş felsefesi içerisinde de bulunan bu ayrıştırma dilini ortadan kaldırarak bu gün iktidar ortağı olma haline gelmiştir. Çünkü bu partide samimiyet vardır. Allah’a şükür her dilden, düşünceden insanın bir arada buluştuğu bir parti haline geldik. Bir biriyle uğraşmayan, itişmeyen, kavga etmeyen bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. 19 yıldır bu ülkede oluşan bir dil var ki çatallı bir dil. Ayrıştıran, kutuplaştıran bir siyasi parti. Ama İyi Parti’de bu yok. Toplumun tüm kesimlerini bir araya getiren bir parti olduk. Bu yolun sonunda göreceksiniz İyi Parti’yi bu ülkede birinci parti yapacağız. Maya göle çalındı. Bu maya tuttu. Gençlere ihtiyacımız var. Ferhat kardeşimin bu heyecanını ve etkisini gözlemliyorum’ diyerek davet edildiği için Ferhat Kıyak ve Vanlılara teşekkür etti.

Kahvaltı programına katılan ve kürsüye çıkan birçok isim organizasyonun mimarı Ferhat Kıyak’ı tebrik ederken desteklerini de sundu. Konuşmacıların tamamı Vanlıların siyaset arenasında yok sayılmasını eleştirirken Koray Aydın’dan bu konuda ileriye dönük bir hamle yapmasını rica etti.

Kahvaltı programının ardından İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberinde ki heyet Van Kültür Evi’ni ziyaret ederken incelemelerde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!