SON DAKİKA

En Son Nokta

FETÖ’nün hava kuvvetlerindeki imamı hakkında flaş karar

Zonguldak’ta gözaltına alınan FETÖ’nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda, pilotlardan ve personelden sorumlu imamı A.Y., tutuklandı…

FETÖ’nün hava kuvvetlerindeki imamı hakkında flaş karar
Kategori: Genel - Bu haber 224 kez okundu.

Zonguldak’ta gözaltına alınan FETÖ’nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda, pilotlardan ve personelden sorumlu imamı A.Y., tutuklandı.

Zonguldak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün, örgütün ‘gaybubet’ olarak adlandırılan hücre evine düzenlediği operasyonda, terör örgütünün Hava Kuvvetleri’nin pilotlardan ve personelinden sorumlu imamı A.Y. ile kardeşi Ö.F.Y.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden A.Y. Zonguldak Adliyesi’nden görüntülü olarak bağlandığı Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Kardeşi Ö.F.Y. ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi doğrultusunda Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ö.F.Y.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.