SON DAKİKA

En Son Nokta

GAZANFER KARAKAŞ; ESENYURT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİNİN KURNAZLIĞINI İFŞA ETTİ!

Esenyurt Belediyesi’nin kurmak istediği şirketin konut mağdurlarını istismar etmeyi hedeflediğini belirten Esenyurt AK Parti Grup Sözcüsü Gazanfer Karakaş, hazırlanan ana sözleşmede konut mağdurlarının problemlerinin giderileceği ile alakalı her hangi bir ibarenin olmadığını belirtti.

GAZANFER KARAKAŞ; ESENYURT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİNİN KURNAZLIĞINI İFŞA ETTİ!
Kategori: Genel - Bu haber 10.790 kez okundu.

Konuyla alakalı Ensonnokta’ya konuşan Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Gazanfer Karakaş, ‘Bir konu ile alakalı netice almak istediğiniz nokta da niyetlere bakmak önemli. Geçen Temmuz ayı meclis oturumunda getirdiğiniz bir gündem vardı. Derman Şirketinin sermayesini artırma noktasında talebiniz oldu. Gerekçe olarak Esenyurtta ki konut mağdurları ile alakalı bir çalışma yapacağız. Bununla ilgili sermaye artırımına ihtiyacımız var dediniz. İnsanlar çok çabuk unutuyor, Biz de dedik ki ‘arkadaş bu şirketle alakalı zaten sıkıntı var’ soruşturma geçiriyor. Bu olayla alakalı niyetiniz gerçekten halisse gelin başka bir şirket noktasında bir çalışma yapalım. Bu minvalde bir şirket üzerinden çalışmamızı yürütelim.

CUMHURİYET GAZETESİ TETİKÇİ OLMUŞ

Biz bunu mecliste hiç dememişiz gibi cımbızlama bir şekilde, bizim konuşmalarınızın önü arkası kesilerek belediyenin ilgili organlarınca sizin yandaş gazetelerinize servisler yapıldı Esenyurt Belediye Meclisinde Cumhuriyet Gazetesi’nin haberi ‘Esenyurt Belediye Meclisi’nde konut mağdurlarına destek önerisi AKP ve MHP oylarıyla ret edildi’ yazdırdınız. Biz orada neyi ret ettik, siz bizi neyle itham ederek taşlattınız.

ESENYURT BELEDİYESİ KONUT MAĞDURLARINI İSTİSMAR EDİYOR

Bu şirketin mantığında ne var? Konut mağdurlarıyla alakalı bir çalışma yapılacak değil mi? Konuyla alakalı olarak konut mağdurlarına seslenmek istiyorum; Esenyurt Belediyesi yöneticileri bu konuda sizleri istismar ediyor. Yanlış bir şekilde yanlış noktaya yönlendiriliyorsunuz!  Şimdi size bir umut veriliyor, deniliyor ki biz sizin sıkıntınızı gidereceğiz. Bu nedenle belediye meclisimize Esenyurt Belediyesi adına yeni bir şirket kurulması teklifiyle geldiler. Efendim neymiş; Konut mağdurlarının mağduriyetini gidermek için bu şirketi kuracağız. Teklifin altına şirketle alakalı ana sözleşme konulmuş. Allah rızası için meclis üyelerinden rica ediyorum bu şirketin neresinde, hangi maddesinde, hangi paragrafında Esenyurt sınırları içerisinde konut mağduriyeti yaşayanların mağduriyetini gidermekle alakalı bir ifade var. Kıymetli kardeşim, şirketin kuruluş amacı hususunda sizin amaç noktasında bu işi kurarken hangi niyetle kuruduğunuzu belirtmeniz lazım. Amaç sütununa baktığımızda kapsam konulmuş. Bu ANA sözleşme, burada bu ibareyi geçirmeniz lazım. Ben buradan tüm konut mağdurlarına sesleniyorum KANDIRIYORLAR sizi. Getirdikleri şirket teklifi kapsamı içerisinde turizmden tatil köyüne, baraja kadar her şeyi yapıyorlar, yabancı şirketlerle iş birliği kurup onlarla ihalelere girmeye kadar her şey var ama bir cümle, bir nokta bile ‘Esenyurt’ta ki konut mağdurları ile alakalı konut mağdurlarının tarafı olacağız CÜMLESİ geçmiyor’ diyerek belediye yönetimini yerden yere vurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.