SON DAKİKA

En Son Nokta

Gazeteciler iftar programında bir araya geldi

Gazeteciler, Beylikdüzü Gürpınar’da hizmet veren Adil Cafe Restoran’daki iftar programında bir araya geldi

Bilgileri Kopyala
Gazeteciler iftar programında bir araya geldi
Kategori: Genel - Bu haber 10.429 kez okundu.

İstanbul Gazeteciler Derneği üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Beylikdüzü’nde bulunan Adil Cafe Restoran’da bir araya gelen gazeteciler oruçlarını açarken sohbet imkanı da buldu.

İGD Başkanı Mehmet Mert katılımcı meslektaşlarına teşekkür ederken ara verdikleri çalışmalara bundan sonra hızlı bir şekilde devam edeceklerini açıkladı. Mert, Ramazan’ın ruhuna uygun şekilde gazetecilerin birlik, beraberlik içerisinde iftarda buluşmasının anlamlı olduğunu belirterek, herkesin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

İftarın ev sahipliğini üstlenen Adil Cafe Restoran sahibi Adil Aslan, gazetecileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman basınımızın yılmaz kalemleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Bu anlamlı günde de bir araya gelmek onur verici” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!