SON DAKİKA

En Son Nokta

GENÇ BAŞKAN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Muhammet Ömer Tüncel hayatını Dilara Kalkan ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Tüncel ve Kalkan ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
GENÇ BAŞKAN DÜNYA EVİNE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 78.941 kez okundu.

Avcılar’da bulunan Mira Palas Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde mutlu çifti sevenleri ve önemli isimler yalnız bırakmadı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcıları Akın Bayram, Maliki Ejder Batur, Gıyaseddin Gergin, Gençlik Kolları il başkan yardımcısı Suat Karaçorlu, AK Parti önceki dönem Beylikdüzü ilçe başkanları İsmail Damat, Necati Işık ve Dilaver Sargın gibi önemli isimler yaptı.

KABAKTEPE İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdi töreninde gençlere ve davetlilere seslenen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

Düğün merasimine ayrıca AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, AK Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Beylikdüzü ilçe başkanı Ömer Çolak, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, AK Parti Beylikdüzü önceki dönem ilçe başkanı Mustafa Günaydın, Esenyurt gençlik kolları başkanı ve meclis üyesi Erhan Akdoğan, Büyükçekmece gençlik kolları başkanı ve meclis üyesi Faruk Seymen, çok sayıda gençlik kolları il başkan yardımcısı ve ilçe gençlik kolları başkanı da katılarak Muhammet Ömer Tüncel ve Dilara Kalkan’ın mutluluğuna ortak oldu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!