SON DAKİKA

En Son Nokta

Göksu rakamları açıkladı! İmamoğlu İBB’yi 27 yıl sonra borç alamayacak duruma getirdi

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB’nin iki yılda 43 milyar 402 milyon lira borçlandığını belirterek, “CHP’li İBB Yönetimi, yasal borçlanma limitlerini aştığı için İBB’yi 27 yıl sonra ilk kez ‘borç dahi alamayacak’ duruma getirdi. 2 yılda belediyenin borcunu 43 milyar 402 milyon liraya çıkaran İBB Başkanı, İstanbul için bugüne kadar algı ve şovdan başka ne üretti?” diye sordu.

Göksu rakamları açıkladı! İmamoğlu İBB’yi 27 yıl sonra borç alamayacak duruma getirdi
Kategori: Genel - Bu haber 10.768 kez okundu.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iki yılda 43 milyar 402 milyon lira borçlandığını belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul için bugüne kadar algı ve şovdan başka bir şey üretmediğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.