SON DAKİKA

En Son Nokta

GREN LİFE ARSA ŞİRKETİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü YAD ETTİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında Gren Life Arsa şirketi Çatalca’da bulunan Ulu Camii’nde Atatürk’ün aziz ruhu ve anısına vatandaşlara lokma dağıttı.

Bilgileri Kopyala
GREN LİFE ARSA ŞİRKETİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü YAD ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 59.137 kez okundu.

Türkiye, Ulu Önder Atatürk’ü özlem ve saygıyla anıyor. İstanbul Çatalca’da bulunan Ulu Camii’nde Gren Life Arsa şirketi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz ruhu ve anısına vatandaşlara lokma dağıttı.

 

Gren Life Arsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sural açıklamasında, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk’ün ölümünün 85. yılı nedeniyle Atamız ve tüm şehitlerimizin ruhuna lokma ikram ettik. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaştıracağımız ‘Türkiye Yüzyılı ve Türk Devri’ vizyonu doğrultusunda yorulmadan çalışacağımızı ve durmadan üreteceğimizi söz veriyoruz. Hiçbir ayrımcılık yapmadan asil milletimizin her bireyiyle birlik ve beraberlik içinde Atamızın en büyük mirası ve eseri olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!