SON DAKİKA

En Son Nokta

GÜNEŞ AVM SEÇKİN DAVETLİLERİN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ

AK Parti önceki dönem yönetim kurulu üyesi iş insanı Mustafa Güneş’in sahibi olduğu Güneş AVM seçkin davetlilerin katılımıyla hizmete girdi. Güneş AVM’nin açılış kurdelesini AK Parti ilçe başkanı Harun Özer ve önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik birlikte kesti.

Bilgileri Kopyala
GÜNEŞ AVM SEÇKİN DAVETLİLERİN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.848 kez okundu.

Esenyurt’un sevilen isimlerinden biri olan iş insanı Mustafa Güneş’in sahibi olduğu ‘Güneş AVM’ İnönü Mahallesi, Kemal Paşa Caddesi’nde hizmete girdi.

AK Parti ilçe başkanı Harun Özer ve önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik’in birlikte kestiği kurdele ile hizmete giren Güneş AVM’nin açılışına AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, STK başkanları, mahalle muhtarları, ithalat ve ihracatçılar, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

HARUN ÖZER BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Açılış kurdelesi kesimi öncesinde bir konuşma yapan AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Pandemi sürecinde böyle güzel bir yerin açılışında olmak mutluluk verici. Mustafa kardeşimiz bizim için değerli bir esnaf. Onu bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemedik. Bölgenin ihtiyacı olan bir hizmet olmuş. Güneş ailesine bol kazançlar diliyorum’ şeklinde konuştu.

GÜNEŞ DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışa katılan dostlarıyla özel olarak ilgilenen iş insanı Mustafa Güneş tüm katılımcılara teşekkür ederken duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pandemi sürecinde tüm esnaflar gibi sıkıntı çekselerdi devletin göstermiş olduğu başarılı çalışmaların yüklerinin hafiflettiğine dikkat çeken Mustafa Güneş, ‘inşallah 1 Temmuz itibari ile artık eski günlere dönmeye başlayacağız. Esnaflarımızı da güzel ve kazançlı günler bekliyor. Tüm bölge halkını, yüzlerce çeşit ürün ile hizmet verdiğimiz Güneş AVM’ye bekliyorum’ diyerek açılışa karılan misafirlerine, esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

BİNLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ BULABİLİRSİNİZ

Önce ki gün Esenyurt İnönü Mahallesi, Kemal Paşa Caddesi üzerinde hizmete giren GÜNEŞ AVM bünyesinde Kozmatik, Hediyelik eşya, Elektronik ürünler, Bijuteri, İç çamaşırı, Zücaciye, Oyuncak, Spor malzemeleri, Ev tekstili, Ambalaj ürünleri, Hırdavat, Temizlik malzemeleri, Plastik malzemeleri, oto aksesuarlar gibi yüzlerce ürünü bulabilirsiniz….

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!