SON DAKİKA

En Son Nokta

GÜRBÜZ SÜLEYMANOĞLU AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Esenyurt’un sevilen ismi önceki dönem belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu ‘Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı’ başvurusunu bugün gerçekleştirdi. Süleymanoğlu’nu STK başkanları, kanaat önderleri ve çok sayıda seveni destek vererek yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
GÜRBÜZ SÜLEYMANOĞLU AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI
Kategori: Genel - Bu haber 72.772 kez okundu.

STK başkanları, kanaat önderleri ve sevenleri ile AK Parti ilçe başkanlık binasına gelen Gürbüz Süleymanoğlu’nu burada AK Parti ilçe başkanı Harun Özer karşıladı.

Gürbüz Süleymanoğlu’nun AK Parti için önemli bir insan olduğunu belirten İlçe Başkanı Harun Özer başvurusundan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Süleymanoğlu’nu tebrik etti.

ESENYURT AK PARTİ’NİN OLACAK

Türkiye’nin önemli bir zaman diliminden geçtiğini dile getiren Gürbüz Süleymanoğlu, dünyada büyük bir güç mücadelesinin yaşandığını ve bunun merkezinde Türkiye’nin bulunduğunu aktardı. Bu mücadelede’ de lider olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya ülkeleri karşısındaki net tutumu öncelikle bir vatandaş olarak göğsümüzü kabartıyor diyerek devam eden Süleymanoğlu; ‘Tabiki gurur duyuyoruz tabi ki gururlanıyoruz, Türkiye’nin ciddi bir güç olduğunu herkesin duyması için çalışan bir liderden bahsediyoruz. Bu dik duruş bu başarı herkes tarafından tebrik edilmeli ve alkışlanmalıdır. Ben önce bir vatandaş sonra da siyasi kimliğim ile Sayın Tayyip Erdoğan tarafından ortaya konulan bu duruşun hayranı ve destekçisiyim. Bu gücün devamı için ve elbette ki hizmet içinde Esenyurt Belediye Başkanlığı vazifesine adaylığımı koydum. Şuan için aday adayıyım. Beni tanımayanlar için teşkilatın içinden gelmiş bir kardeşiniz olduğumu hizmet yolunda teşkilat adabı ile yoğurulduğumu belirtmek isterim. İlçe başkanımız Harun Özer ve ekibine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ilçenin AK Parti ailesine katılması için gece gündüz çabalayacağız. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!