SON DAKİKA

En Son Nokta

Gürbüz Süleymanoğlu MÜSİAD’IN Ardahan kurucu başkanı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulu İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Esenyurt Belediyesi önce ki dönem başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu MÜSİAD’ın Ardahan kurucu başkanı olarak onurlandırıldı.

Gürbüz Süleymanoğlu MÜSİAD’IN Ardahan kurucu başkanı oldu
Kategori: Genel - Bu haber 9.190 kez okundu.

Yapılan Kongre sonucu önceki dönem Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın Ardahan kurucu şube başkanı olarak atandı.

Mazbatasını alarak konu hakkında açıklama yapan Başkan Süleymanoğlu:   MÜSİAD’ın Türkiye’de yaptıklarıyla gurur duyduklarını belirtti. MÜSİAD’ın dünyaya açılmasının Türkiye için büyük bir kazanç olduğunun altını çizen Süleymanoğlu, ‘MÜSİAD  özellikle son yıllarda bütün dünyaya açılması ve bunu bir felsefe haline getirmesi ve dünyanın her tarafına üretimi, işadamlarını ve ticareti götürmesi ülkemiz için büyük kazançlar meydana getirdiğine inanıyorum. Bugün 65 ülkeye yayılabilmek ve oralarda yaklaşık 170’e yakın temsilcilik oluşturmak büyük bir gayretin eseri olduğuna inanıyorum. Oradaki insanlarımıza rehberlik ediyor, buradaki insanlarımızı oraya götürüyor, oralarda ticaret üretim ve sanayi alanlarında işbirliği yaptırıyor” diyerek MÜSİAD ailesi içerisinde olmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.