SON DAKİKA

En Son Nokta

GÜRBÜZ SÜLEYMANOĞLU: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerinde AK Parti’den 3. Bölge milletvekili aday adayı olan iş adamı Gürbüz Süleymanoğlu Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirtti.

GÜRBÜZ SÜLEYMANOĞLU: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 26.398 kez okundu.

İstanbul 3. Bölgenin sevilen ismi iş adamı, siyasetçi Gürbüz Süleymanoğlu aktif siyaset yaptığı ve gönül verdiği AK Parti’den 3. Bölge milletvekili aday adayı oldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyanın en etkin ve en başarılı lideri olduğuna dikkat çeken Süleymanoğlu bir birinden önemli açıklamalar yaptı.

AK PARTİ’NİN HİZMETLERİ ASLA UNUTULMAZ

Süleymanoğlu, ‘Cumhurbaşkanımızın bu seçimde de muvaffak olması adına kapı kapı dolaşarak hizmetlerimizi anlatacağız, oy isteyeceğiz. 14 Mayıs 2023’te 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Halk AK Parti’nin bu ülkeye sunduğu hizmetleri hiç bir zaman unutmayacaktır.

Bugün dünyanın birçok ülkesi, yani süper gücü eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesini istiyorsa bunu iyi düşünüp analiz etmek lazım. Neden bugün Cumhurbaşkanımızın kaybetmesi gerektiğini söylüyorlar? Çünkü Türkiye 20 yılda büyük sıçrama yaptı. Türkiye artık dünyanın en büyük ve en gelişmiş ülkelerinden biri. Büyümemizi, dünyanın 5’ten büyük olduğunu iddia etmemizi kabul edemiyorlar. Bu yüzden bu seçimde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor’ açıklaması yaptı.

2023 SEÇİMLERİ TARİHİ BİR SEÇİM

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinen Gürbüz Süleymanoğlu, ‘2023 seçimleri Türkiye Yüzyılı bakımından tarihi bir seçim olacaktır. Milletimiz öyle dışarıdan suflelerle siyasette yol almaya çalışanlara değil milletin bağrından kopan gerçek fikirlerle milletle birlikte aynı istikamete yürüyenlerin arkasında duracak. Bu kişide hiç kuşkusuz Recep Tayyip Erdoğan’dır’ açıklaması yaptı.

MAHALLE MAHALLE SOKAK SOKAK GEZECEĞİZ

Açıklamalarını sürdüren Süleymanoğlu, ‘14 Ağustos 2001’de çıktığımız bu kutlu davamızda her zaman başarılı olduk. 2023’e yaklaştığımız bu dönemde cumhur ittifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te yeniden, yeni bir 20 dönem için cumhurbaşkanı yapacağız.”

2023 ZAFER YILI OLACAK

Siyaseti memlekete hizmet etmek için bir vesile olarak gördüklerini savunan Gürbüz Süleymanoğlu, “2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak. Bakın biz millete hizmet yolunda aşk ile çalışırken, yine bugünlerde birileri yalanlarla, iftiralarla, ‘Ülke yandı, bitti‘ diye ortalığı kasıp kavuruyor. Ama bizi asla bu tartışmaların içerisinde bulamazlar” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.