SON DAKİKA

En Son Nokta

GÜRHAN BİLGİÇ: ARTIK SIRA BİZDE, SIRA AK PARTİ’DE

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı eski ilçe başkanı Doktor Gürhan Bilgiç iddialı bir o kadar önemli açıklamalar yaptı. Avcılar’ın makus talihini yenmesi için AK Parti’nin artık iktidar olması gerektiğini belirten Bilgiç, projeleriyle Avcılar’ın kaderini değiştireceğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
GÜRHAN BİLGİÇ: ARTIK SIRA BİZDE, SIRA AK PARTİ’DE
Kategori: Genel - Bu haber 88.143 kez okundu.

Avcılar’da AK Parti’nin artık kaybetme lüksü olmadığını belirten ve alacaklarını her fazla oya İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde ihtiyaçları olduğunu belirten Gürhan Bilgiç, ‘Adaylığımız gerçekleştiği takdirde Avcılar’ı mutlaka kazanacağız ve buradan alacağımız fazla oyla İstanbul Büyükşehir Belediyesini de garantileyeceğiz.

2019 yerel seçimlerinde Avcılar’da CHP’li aday 126 bin, AK Partimizin adayı 110 bin oy aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 13 bin oyla kaybedildi.

AVCILAR’I KAZANACAĞIZ VE İBB SEÇİMİNE KATKI SUNACAĞIZ

Benim adaylığım kesinleşmesi halinde 16 bin oyu kapatacağımız gibi yaklaşık 10 bin oy farkla seçimleri kazanacağız. Bunu neye dayanarak söylüyorum; Ben Avcılar’da ilçe başkanlığı yaptım. Bu ilçede doktor olarak hizmet ediyorum. 10 mahallesinde yıllardır mekik dokudum. STK’ların birçoğu ile harika iletişim kurmaktayız. Bu ilçeden ve sokaklarından hiçbir zaman kopmadım. Bu güne kadar partimizin emri ne ise onu yaptık. Artık sıramızın geldiğini düşünüyorum.

 PROJELERİMİZ BU İLÇEYİ ŞAHA KALDIRACAK

Avcılar halkı CHP’li yönetimin beceriksizliğinden ve iş bilmezliğinden artık bıktı diyen belediye başkan aday adayı Bilgiç, ‘Halk diğer taraftan AK Parti’nin adayının kabul görmesini, ilçede karşılığı olan bir aday olmasının hayalini kuruyor. Böyle bir profil karşılarına çıktığında inanın seçimi kazanmak çok kolay olacak.

Avcılar’da bu sefer bu iş olacak. Avcılar da siyasi görüş önemli değil Avcılarlılar AK Parti’nin adayının bu ilçeden ve sevilen bir isim olmasını istiyor. Artık hizmet almak istiyorlar. Gençler, çocuklar, yaşlılar, kadınlar için ekibimizle birlikte ciddi projeler hazırladık.

AK BELEDİYECİLİK AVCILAR’A HAYIRLI OLSUN

Kültür merkezleri, sosyal donatı alanları, spor tesisleri, ev hanımları için ciddi projelerim var. Her mahallede Kültür Merkezlerimizde kurslarımız olacak.

Depremle alakalı gerçek anlamda çalışmalar yapacağız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm çalışmalar olacak. Merkezi hükümetle bunları yapacağız. Avcılar’ın güvenli bir şehir olmasını sağlayacağız. Mahallelerimizin yaşanılabilir, gezilebilir meydanlara ihtiyacı var. Türkiye’nin denizi ve gölüyle en güzel ilçelerinin başında gelen Avcılar’ı su sporları ile tanıştıracağız. Kısacası projelerimizle Avcılar’ı şaha kaldıracak ve herkesin bu ilçede yaşama hayalini yeniden sağlayacağız’ diyerek Avcılar halkına onlarca proje sözü verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!