SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ AVCILAR HOSPİTAL CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILINI KUTLADI

Bölgemizin saygın sağlık kuruluşu Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Cumhuriyetimizin 100. yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ AVCILAR HOSPİTAL CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILINI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 89.180 kez okundu.

Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hastane yönetimi yayınladığı mesajında, ‘Hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

Ülkemizin 81 vilayetindeki her bir insanımızın ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte İstiklal Harbimizi zaferle taçlandıran kahramanlarımızı, Büyük Millet Meclisi’nin vatanperver üyelerini rahmetle yâd ediyoruz.
Bağımsızlığımız uğrunda bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz’ temennilerinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.