SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS DALKILIÇ’TAN İŞ ADAMI MEHMET ÜZER’E TEŞEKKÜR

Esenyurt’un tanınmış iş adamı, kanaat önderi Mehmet Üzer AK Parti milletvekili adayı Halis Dalkılıç’ı ağırladı. Dalkılıç Üzer ailesine teşekkür ederken, “Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar” dedi.

Bilgileri Kopyala
HALİS DALKILIÇ’TAN İŞ ADAMI MEHMET ÜZER’E TEŞEKKÜR
Kategori: Genel - Bu haber 32.437 kez okundu.

İş adamı, Vanlı kanaat önderi Mehmet Üzer Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde bulunan ofisinde AK Parti milletvekili Halis Dalkılıç’ı ağırladı. Hemşerileri ve kararsız seçmeni Dalkılıç ile bir araya getiren Üzer, Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’ın ilk turda seçileceğine inandığını belirtti. Üzer ayrıca 14 Mayıs’a kadar ellerinden gelen çalışmayı fazlasıyla yapacağını belirterek bu seçimin önemine dikkat çekerek Cumhur ittifakına destek istedi.

İstanbul AK Parti Milletvekili olan ve yeniden aday gösterilen Halis Dalkılıç, “Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala AK Parti Milletvekili adayları vatandaşla buluşmaya devam ediyor. İstanbul AK Parti’den 25. 26. Ve 27 Dönem Milletvekili adayı olan Halis Dalkılıç 28. Dönem Milletvekili adayı olarak yeniden vatandaşları ziyaret edip sorunlarını diliyor.

Esenyurt’ta fabrika ziyareti ve esnaf ziyaretinde bulunan Dalkılıç, daha sonra ise Vanlı iş adamı Mehmet Üzer’in davetlisi olarak Üzdelta Gayr Menkul şirketinde çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

“Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar”

7 Mayıs günü mitingde vatandaşların işaret fişeğini yaktıklarını dile getiren AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, “ Milyonları aşan katılım ile Pazar günü vatandaşlarımız gerçek bir muhabbet gösterdiler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Tarihi bir güne şahitlik ettik. Diğer ülkelerde çıkan gazetelerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın indirilmesi gerekiyor diyorlar. Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar. Bu seçim sadece bizim ülkemizi ilgilendirmiyor. Türkiye’ye umut bağlayan ve Türkiye’nin dostları olanların sevinçle karşılayacağı bir seçimdir. Türkiye’nin ilerlemesini engellemek isteyenler ise bu seçimde her fırsatta karşımıza çıkıyor” diye konuştu.

Seçim ofislerini ziyaret etti

Milletvekili adayı Halis Kahriman Vanlı iş adamı Mehmet Uzer’in şirketinden sonra ise Mehterçeşme ve Mehmet Akif Ersoy mahalle lokallerinde vatandaşlarla ve partilileriyle bir araya geldi. Burada mahalle başkanları Hacı Kaya ve Üzeyir Vural’ın yanı sıra mahalle kadın kolları başkanı Zeliha Yağış ve Emine Topal ile sorumlu ilçe yöneticileri Asım Cındır ve Samet Cengiz ile sorumlu meclis üyeleri Sevim Köse ve Aytaç Özer tarafından karşılanan Dalkılıç, özellikle mahalle halkı tarafından büyük ilgi gördü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!