SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN, ’ İLÇE BİNAMIZI GENEL BAŞKANIMIZLA 10 EKİM’DE AÇIYORUZ’

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman gazetecilerle buluştuğu basın toplantısında ilçe binasını Genel Başkanları Ali Babacan’la birlikte 10 Ekim günü açacaklarını belirtti.

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN, ’ İLÇE BİNAMIZI GENEL BAŞKANIMIZLA 10 EKİM’DE AÇIYORUZ’
Kategori: Genel - Bu haber 9.629 kez okundu.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, “Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın önderliğinde Türkiye’ye hizmet etmek adına çıktığımız yolda basın mensuplarının her zaman yanında olacağız. Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim kurulu aynı zamanda Mahalle teşkilatlarımızla çalışmalarımızı hızlandırdık. Pazar günü açılışımız olacak. İstanbul’un en güzel ve önemli açılışı olacak. Milletin teveccühü çok. İnşallah ilk seçimde iktidara gelecek bir parti olacağız. Önemli çalışmalar yaptık. Türkiye’nin tüm sorunlarını araştırıp ortaya çıkardık ve bunlarla alakalı projeler hazırladık. Mesela bunlardan biri tarımla alakalıydı. Tarıma acilen önem vermeli, su problemleri ortaya çıkacak. Bununla ilgili hükümet acilen önlemleri almalıdır. Bunu biz projelendirip kamuoyu ile paylaştık. Türkiye’nin değişime ve dönüşüme ihtiyacı vardır. Sizlere ve vatandaşlara çok iş düşüyor. Türkiye’nin geleceği için ülkenin yararına olacak partiyi ve lideri desteklemeliyiz.

 

ANKETLER ESENYURT’TA 18’İ GÖSTERİYOR

10 bine yakın üye talebi var. İnanılmaz teveccüh var partiye. 19 bin kişi ziyarete gelmiş. Avrasya anket firmasına anket yaptırdık ve objektif olmalarını istedik. Ankette CHP yüzde 21, AK Parti yüzde 20, HDP yüzde 20, Partimiz Deva yüzde 18 çıktı. Düğünler, cenazelere katılıyor, esnaflara gidiyorum. Gittiğim her yerde Babacan’ı istediklerini belirtiyor vatandaşlar. Çok büyük teveccüh var.

YÜZDE 10 HİZMET GÖRMEDİM

Mevcut belediye başkanı seçim kampanyasında ‘Umudun şehri, Esenyurt’un evladıyım’ dedi. Birileri verdiği sözlerin yüzde 35’i gerçekleştirdi diyebilir ama ben yüzde 10 görmedim. Vatandaş tepki koyuyor. Eğitim konusunda elini taşın altına koymalıdır. Bakanlığı görevi olabilir ama sizde bir yerinden tutun… Okullar böyle bir durumdayken nasıl dünya ülkeleriyle yarışacağız. Bir ekip kurduk ve Esenyurtun tüm mahallelerini gezerek sorunları projelendirdik. En kısa sürede bunları kamuoyu ile paylaşacağız’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!