SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN ADAY ADAYI DEĞİLİM: 18 KASIM’DA ADAYLIĞIM AÇIKLANACAK

Deva Partisi’nden istifa eden ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile iş yerinde görüşen iş adamı Halis Kahriman muhtarları ağırladığı etkinlikte sorulan bir soru üzerine ‘Ben aday adayı değilim kesinlikle adayım. 18 Kasım’da binlerce insanın yer alacağı mitingde adaylığım açıklanacak’ şeklinde konuştu.

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN ADAY ADAYI DEĞİLİM: 18 KASIM’DA ADAYLIĞIM AÇIKLANACAK
Kategori: Genel - Bu haber 79.305 kez okundu.

Deva Partisi’nden 12 ilçe başkanı arkadaşıyla istifa ederek ayrılan ve 2 gündür Türkiye gündemine oturarak ses getiren iş adamı Halis Kahriman mahalle muhtarlarını ağırladı.

Muhtarlar Günü dolayısıyla verdiği yemekte Türkiye siyaseti ve ekonomisi ile alakalı düşüncelerini paylaşan Kahraman muhtarların CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını sormaları üzerine çeşitli açıklamalar yaptı.

Muhtarların ‘belediye başkan aday adaylığınız hayırlı olsun’ yaklaşımı üzerine açıklama yapan Kahriman, ‘Kesinlikle aday adayı değilim ben kesinlikle ve kesinlikle adayım. 18 Kasım’da yaklaşık 20 bin kişinin katılacağı bir organizasyonla adaylığım açıklanacak’ yorumunda bulundu.

Muhtarların ‘hangi partiden, hangi ilçeden aday olacaksınız’ sorusunu geçiştiren Kahriman adaylığının AK Parti ya da CHP’den olacağını ima ederek İstanbul 3. bölgede bir ilçeden olduğunu belirtti.

Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun Halis Kahriman’a ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla verdiği yemekten dolayı teşekkür ederken, ‘Halis bey vefalı bir insan. Bizi hiç unutmadı. İlçe başkanlığı sürecinde muhtarlara elinden geldiğince katkı sundu. Çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Dilerim muvaffak olur’ açıklaması yaparken Muhtarlar olarak ilk defa bir siyasetçiye plaket verdiklerini belirterek Halis Kahriman’a teşekkür plaketi takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!