SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN GÖNDERDİĞİ MESAJLA TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz hafta babası Hacı Selahattin Kahriman’ı kaybeden Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman gönderdiği taziye mesajı ile acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN GÖNDERDİĞİ MESAJLA TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.251 kez okundu.

Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen taziyeye ve Mevlid-i Şerife de katılan tüm dost ve akrabalarına teşekkür eden Kahriman, gönderdiği teşekkür mesajında,

‘Ebedi dünyaya irtihal eden değerli babamız Hacı Selahattin Kahriman’ın vefatı nedeniyle bizzat taziye ziyaretinde bulunan, Mevlid-i Şerife eşlik eden, sosyal medyada paylaşan yada telefonla taziyelerini ileten, bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan; Bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti yöneticilerine, STK temsilcilerine, muhtarlara, iş adamlarına, basın mensuplarına, tüm komşularımıza, dostlarımıza şahsım ve ailem adına TEŞEKKÜR ediyorum’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!