SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN, ‘HER MAHALLEYE DEVA OLMAYA GELİYORUZ’

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan mahalle toplantıları devam ediyor. Mahallelerde halkla buluşan ilçe başkanı Halis Kahriman, halkın sorunlarını dinliyor DEVA Partisi’nin misyonunu anlatıyor.

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN, ‘HER MAHALLEYE DEVA OLMAYA GELİYORUZ’
Kategori: Genel - Bu haber 8.431 kez okundu.

Her mahalleye deva sloganı ile başlattıkları mahalle buluşması programlarını sürekli hale getireceklerini belirten Kahriman, bu sayede Esenyurt’un sorunlarını sahiplerinden dinleme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan “Her mahalleye DEVA” toplantısının ilki Akçaburgaz Mahallesinde yapıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda vatandaşların sorunları dinlendi. DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman tarafından yapılan açıklamada, “”Her Mahalle’ye DEVA” sloganı ile başlatığımız mahalle buluşması programlarımızın ilkini Akçaburgaz Mahallemizde başlattık. Akçaburgaz’da komşularımızın sinerjisi ve heyecanı muhteşemdi. Bu güzel organizasyonu düzenlenen Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Altun’a teşekkür ederiz. Burada ki amacımız halkın sorunlarını kendi ağızlarından dinleyerek Esenyurt’un problemlerine çözüm bulmak. Bu ilçeyi yönettiğimizde bu sorunlarında çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz’ diyerek Esenyurtta iddialı olduklarını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!