SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN, ‘KEMAL DENİZ BOZKURT’U GÖREVDEN ALMAK DOĞRU DEĞİLDİR’

Son günlerde Esenyurt Belediye meclisinin fes edileceği iddiasıyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Esenyurt Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman ‘mecliste yaşanan çirkin olayların neticesinde meclisin fes edilerek seçime gidilmesi doğru bir tutum olamaz’ açıklaması yaptı

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN, ‘KEMAL DENİZ BOZKURT’U GÖREVDEN ALMAK DOĞRU DEĞİLDİR’
Kategori: Genel - Bu haber 10.710 kez okundu.

Halis Kahriman yaptığı yazılı açıklamada özelikle AK Partili ve CHP’li meclis üyelerini suçlarken,

AK PARTİLİ VE CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE YAKIŞMAMIŞTIR

‘12 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısında yaşanan olaylar hepimizin malumudur. Bu toplantıda yaşanan başkanlık yetki kargaşası ve akabinde yaşananlar olumsuz olaylar gerek Ak Parti ve gerekse de Chp’li meclis üyelerine yakışmamıştır. Öncelikle, her iki partiyi temsilen Esenyurtlu hemşehrilerimizden yetki alıp o görevlere gelen meclis üyelerinin, halkımıza bir özür borçları olduğunu açıkça beyan etmek istiyoruz. Zira görevleri kavga etmek değil, günden güne derinleşen Esenyurt’un sorunlarına çare bulmak, çözüm üretmektir. Ama görülen o ki; her iki partinin de meclis üyelerinin derdi; Esenyurt değil, koltuk kavgasıdır. Bu koltuk kavgası ifadesi de bize ait değil, meclis oturumunda birbirlerine söyledikleri kendi sözleridir.

MİLLETİN İRADESİ GASP EDİLMEMELİDİR

Konu yargıya taşınmış olup, Ak Partili meclis üyelerinin beklentisi ve ifadeleri Belediye Başkanının azli ve seçime gidilmesi olmuştur. Biz buradan adını demokrasiden almış bir partinin mensupları olarak açıkça söylemek isteriz ki; millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur. Daha önce Hdp’li belediyelere yapıldığı gibi, halkın iradesinin yok sayılmasına karşıyız. Esenyurtlu hemşehrilerimiz, Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a 5 sene yetki vermiştir. Bu sürenin bitmesine 1,5 yıl gibi bir zaman kalmıştır ve aldığı yetkiyi son güne kadar kullanması, vatandaşlarımızın takdiridir. Milletimizin iradesini mahkeme kararları ile gasp etmek, millet iradesini yok saymak demokrasi adına kabul edilebilir bir durum seçimle gelen, seçimle gitmelidir.

Öte yandan kapatma davasından, seçme ve seçilme haklarını kullanmaya kadar birçok alanda mağdur olmuş ve bu mağduriyetini siyasi olarak sürekli gündemde tutarak güç devşirmeye çalışmış bir siyasi partinin, gücü ele geçirdiğinde zalim olmasını büyük bir samimiyetsizlik olarak görüyoruz. Bu çelişkileri halkımıza anlatamazsınız.

ESENYURT’UN DEVASA PROBLEMLERİ VARDIR

Biz Deva Partisi Esenyurt İlçe başkanlığı olarak; Esenyurt’un, altyapıdan eğitime, mülteciden sosyal yaşama kadar her alanda büyük sorunları olduğunu biliyor ve uyarıyoruz: Halkımızın gündemi sizin koltuk kavgalarınız değil, geçim derdidir. Esenyurtlunun derdi; sabah işe giderken, akşam evine gelirken çektiği trafik zulmüdür. Esenyurtlu anne babaların derdi; evlatlarının okullarda aldığı yetersiz ve sağlıksız eğitim koşullarıdır. Çevresine ölüm saçan Haramidere civarındaki çevre ve havva kirliliğidir. Esenyurtun onlarca, yüzlerce sorunu çözüm beklerken, bu kısır kavgalar Esenyurt’a ve Esenyurtlu hemşerilerimize zarar vermektedir. Bir kez daha tarafları toplumsal sorunları çözme noktasında sorumlu davranmaya ve siyasi sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye davet ediyoruz. Konunun takipçisi olduğumuzu Esenyurt Kamuoyuna saygıyla arz ederiz’ denildi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!