SON DAKİKA

En Son Nokta

HAMDULLAH ARVAS’TAN KEMAL DENİZ BOZKURT’A, ‘PERSONELİ MAĞDUR ETMEYİN’

Esenyurt Belediye Meclisi’nin son oturumunda personel maaşları gündemdeydi. Sık sık personelin hakkını savunmasıyla dikkat çeken AK Partili meclis üyesi Hamdullah Arvas bir kez daha Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a seslenerek personeli mağdur etmemesini istedi.

Bilgileri Kopyala
HAMDULLAH ARVAS’TAN KEMAL DENİZ BOZKURT’A, ‘PERSONELİ MAĞDUR ETMEYİN’
Kategori: Genel - Bu haber 10.543 kez okundu.

Esenyurt Belediye meclisinin Temmuz ayı oturumlarında sert tartışmalar yaşandı. Bu tartışmalardan biri de ‘PERSONEL’ konusunda ki tartışmaydı.

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hükümetin verdiği kadar personele maaş verdiklerini iddia ederken AK Partili Hamdullah Arvas bunun doğru olmadığını belirtti.

PERSONELİ MAĞDUR EDERKEN VİCDANINIZ SIZLAMADI MI?

Hamdullah Arvas yaptığı açıklamada, ‘Ben bir dönem belediye personeli olarak hem de taşeron olarak çalışmış biriyim. En az personelin çektiği sıkıntıları sizler kadar iyi bilirim. Biz onların dertleriyle dertleniriz. Defaten sizlere söyledik. Gelin ortalık yangın yeri önlemlerimizi alalım demedik mi?

Adama demezler mi sen kendi personeline artışlar karşısında nasıl destek verdin, katkı sundun, iyileştirme yaptın? Adam akşam evine giderken boynu bükük şekilde ailesinin karşısına çıkamazken siz belediye personelini bu zor duruma sokarken vicdanınız sızlamadı mı?

Kaç defa önerge verdik. Tüm sorumluluğu aldık getirin personel maaş artırımını onaylayalım dedik. Ama sizden hiçbir icraat ve talep gelmedi. 2020-2021 askeri ücret rakamını dikkate aldığımızda bugün yapılan zamlarla birlikte net olarak hükümet yüzde 95 zam yaptı. Hükümet 2850 verdiği dönemde ki maaşı dikkate alıyorsunuz. Neden personelin maaşını artırmıyorsunuz.

Eleştirdiğiniz hükümet yüzde 95 zam vermiş, siz halen bir kuruş zam yapmışsınız ve hükümetin geçmiş yıllarda verdiği 2850 TL’yi veriyorsunuz personele.

Yeni zamları dikkate almıyorsunuz? Biz mi elinizi kolunuzu bağladık. Meclise teklif mi getirdiniz? Personel üzerinden demagoji yapmayın. Personelin hakkını, hukukunu savunan AK Partidir. Personeli mağdur etmeyin maaşlarını artırın’ sözleriyle Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u hedef aldı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!