SON DAKİKA

En Son Nokta

HAMİT ÖNCÜ: EMEĞİYLE DÜNYAYI GÜZELLEŞTİREN TÜM KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’nün eşi Aysel Öncü’nün ev sahipliğinde AK Parti Kadın Kolları teşkilatının iş birliğinde gerçekleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında belediye başkan adayı Hamit Öncü Esenyurtlu kadınlarla bir araya geldi.

Bilgileri Kopyala
HAMİT ÖNCÜ: EMEĞİYLE DÜNYAYI GÜZELLEŞTİREN TÜM KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 296 kez okundu.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Zümra Kafe’de Esenyurtlu kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Hamit Öncü burada yaptığı konuşmada başta iş hayatında, sosyal hayatta, kültürel alanda kadının yerini güçlendirmek için çalışmaya, bunun için projeler üretmeye devam edeceğiz açıklaması yaptı.

KADINLAR İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü önemine dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, “Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk Kadını, tarihimizin her devresinde eşsiz fedakârlık göstermiş, cefaya katlanmış, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in “Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu anlamda Belediyemizin bünyesinde kuracağımız hanım lokallerimizde ve kurslarımızda onlarca farklı branşta eğitim vermeyi hedefliyoruz. Böylece hanım kardeşlerimiz sosyalleşme fırsatı bulacak. Yine onlarca kadın çalışanımızla birlikte kentimize hizmet edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vatan için gözünü kırpmadan can veren şehit eşleri ve anneleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!