SON DAKİKA

En Son Nokta

HANAKLILAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMAYARAK GÜNLERİNİ KUTLADI

Başkanlığını meclis üyesi Togay Çoban’ın yaptığı Hanaklılar Derneği hemşerileri olan öğretmeleri sabah kahvaltısında ağırlayarak öğretmenler gününü kutladı.

Bilgileri Kopyala
HANAKLILAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMAYARAK GÜNLERİNİ KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 11.199 kez okundu.

Hanaklılar öğretmenleri unutmadı. Ardahan Kültür Evi’nde düzenlenen sabah kahvaltısına çok sayıda Hanaklı öğretmen katıldı.

ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİ İLMEK İLMEK İŞLEYEN EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Etkinlikte konuşan Esenyurt Hanak ve Çevre Köyleri Derneği Togay Çoban, tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Başkan Çoban: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e baş öğretmenlik verildiği ve Millet Mekteplerinin açıldığı bu anlamlı günde yarınlarımız olan öğrencilerimizi azimle geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Öğretmenler, bir millet ve müreffeh bir toplum olması yolunda en çok emek sarfeden ve bireyin öğrenme yoluculuğunda ona rehberlik ederek. Medeniyetler inşasında asli görevler üstlenen yol göstericileridir. Öğretmen hayatı anlatan ve yol gösteren kişidir. Kültürümüzde öğretmenin kutsal bir meslek sayılması, kadim geleneğimizden gelen bu Aziz milletin öğretmene duyduğu saygının en büyük nişanıdır. Sizlerde geleceğimizi ilmek, ilmek işleyen en değerli varlıklarımızsınız. Ülkemizin ilkeleri ve milletimizin değerleri yolunda yarınlarımızın teminatı olan Vatan evlatlarını istikbale hazırlamak için yaptığınız tüm çalışmaları yürekten destekliyorum. Hanak derneği olarak insani değerlere merkeze alan fırsat eşikliğine dayanan, öğretmeni ve öğretmenin gelişimini sürekli kılan bakış açımızla Cumhuriyetimizin 100. Yılına omuz omuza yetiştirdiğiniz kuvvetli fidanlarımızla hazırlayacağız. Ülkemizin her bir köşesinde görevini icra eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

Düzenlenen kahvaltı proğramına önceki dönem Milli Eğitim Müdürü Paşeli Beşli, Eğitim-Birsen İlçe Başkanı Tarkan Atmaca, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, Esenyurt’ta eğitim veren okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Program sonunda Esenyurt Hanak ve Çevre Köyleri Derneği Togay Çoban öğretmenlere günün anlamla önemine istinaden plaket ve hediye taktim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!