SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ORUÇ YALANLARINI YÜZLERİNE VURDU!

Esenyurt Belediye Meclisi hararetli günlerinden birini yaşadı. AK Partili meclis üyesi Harun Oruç 1 yıldır gündeme getirdiği okul ve kütüphane açılışı konusunda belediye yöneticilerinin yalanlarını adeta yüzlerine vurdu.

HARUN ORUÇ YALANLARINI YÜZLERİNE VURDU!
Kategori: Genel - Bu haber 11.205 kez okundu.

Esenyurt Belediye meclisinin Eylül ayı oturumu yine hararetli geçti. Özellikle belediye başkanının kurmak istediği ŞİRKET konusunda sert tartışmaların yaşandığı oturumda meclis üyesi Harun Oruç da AK Parti döneminde yüzde 80’i bitmiş okulların ve kütüphanenin neden 28 aydır açılamadığının hesabını sordu.

Konut mağduru sorununun da gündeme geldiği oturumda konuşan Oruç, ‘Konut sorununu Esenyurt Belediyesi’nin çözeceğine inanmıyorum. Konut sorunu yaşadığımız bir bölgede okul problemi de var. Bu işin samimiyetle yürümediğini bir kez daha bu mikrofonlardan haykırayım. Çünkü her ay kürsüden bir okul ve kütüphanemizin sorunlarını dile getiriyorum. Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan her ay açılacağı tarih ile alakalı yeni bir takvim veriyor ama bu güne kadar hiç biri doğru çıkmadı. En son Namık Kemal Mahallemizde ki okulumuz ve Köy içinde ki kütüphanemizin Temmuz ayında açılışı yapılacaktı. Hani nerede? Açılışı gören duyan oldu mu?

28 AYDIR ESENYURT BİR HİZMET ALMADI

Okullar açıldı. Esenyurt’un okul sorununu her kes biliyor. Bizim iktidarımız döneminde yüzde 80’i biten bu okulun 2,5 yılda yüzde 20’lik kısmı bitiremediniz. Ben hem okulu hem kütüphaneyi gezdim. Her şey yerli yerinde duruyor. Bizim yaptığımız yüzde 80’lik kısmı duruyor. Kalan yüzde 20’lik kısmını bile bitiremediniz. Gezdiğim gün Kütüphane’nin şapı daha yeni atılıyordu. 28 aydır siz ne yaptınız Allah aşkına!

AÇTIĞIMIZ YENİ SAYFALARI KİRLETİYORSUNUZ!

Konut mağdurları konusunda farklı bir hesabınızın olduğunu, bu durumu kılıf olarak kullandığınız düşünüyorum. Keşke bu konuda samimi olsanız. Ayrıca Esenyurt Belediyesi’nin çözeceği bir iş değil. Şirket konusunda da samimi olduğunuzu düşünmüyorum. Yeni bir sayfa açın diyorsunuz hangi yeni sayfayı açsak kirletiyorsunuz. Her açılan şirket kirleniyor. Nereden tutsak elimizde kalıyor’ diyerek eleştirilerini peş peşe sıraladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.