SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ÖZER KEMAL DENİZ BOZKURT’U NAKAVT ETTİ!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un konut mağdurları için kurmak istediği şirket çalışması fos çıktı.

Bilgileri Kopyala
HARUN ÖZER KEMAL DENİZ BOZKURT’U NAKAVT ETTİ!
Kategori: Genel - Bu haber 12.515 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi’nin yeni şirket kurma hikayesi tamamen HAYAL mahsulü.

Bu nedenle Harun Özer ve ekibini, bazı meclis üyelerini özellikle tebrik etmek istiyorum. Belediye yönetiminin yalanlarını iyi yakalamış ve korkusuzca yüzlerine vurmuşlar.

NEREDE,

Hem mecliste, hem sosyal medyada hem de kamuoyunda…

Konut mağdurları üzerinden algı yapan belediye yönetiminin, ŞİRKET kurmak adı altında ikinci bir mağduriyet yaratmak istediği apaçık ortadadır.

MESELA;

1-) 5393 sayılı belediye kanununda belediyenin hizmet alanları kalın çizgilerle belirlenmiş. Ama bizim uyanıklar gelin bakın ŞİRKET bünyesine neler neler koymuş. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler, turistik tesisler yapma, tatil köyleri, transit yol, konaklama tesisleri, nakil vasıtaları bakım ve onarım işletmeleri, pazar yerleri işletmek, açılan pazarları kiralamak, yerli ve yabancı şirket teşebbüsüne iştirak etmek, hisse senetleri ortaklık paylarını almak, yeniden şirket kurmak, satın almak, elden çıkarmak, filmlerin tanıtılması, senaryo hazırlanması, reklam kampanyalarını desteklemek sadece bunlardan bir kaçı. ŞAŞIRDINIZ değil mi. Ama bunlar gerçek. Belediyenin meclise getirdiği teklifte kurulması planlanan şirketin ANA SÖZLEŞMESİNE bakıldığında KONUT MAĞDURLARIYLA alakalı bir ifade yok.

2-) Belediyenin usulsüzce kurduğu DERMAN isimli şirket soruşturma geçiriyor. Bu şirketinin kaç adet ihale verdiği, ihalelerin miktarları, ihaleleri kim ya da kimlerin aldığı bilinmiyor. Belediye yönetimi ilk günden itibaren yangından mal kaçırır gibi bu şirkette olan biteni saklamaya çalıştı. Hatta DENETİM KOMİSYONU tarafından istenen evraklar maalesef komisyon üyelerine verilmedi.

3-) 2,5 yılı aşkın bir süredir görevde olan belediye yönetimi bırakın konut mağdurlarıyla oturmayı onları muhatap dahi almadı. Yılın 365 günü gazetecilik mesleğini İFA eden biri olarak ne böyle bir toplantı yapıldığını duydum ne de sosyal medya hesaplarında gördüm. Anlaşılıyor ki birileri algı yaratarak farklı hesapların peşinde koşuyor. Amaç büyük ihtimalle ileride yapmayı planladıkları bazı özel çalışmalara KILIF uydurmak. AK Parti ilçe teşkilatı ve meclis grubu ŞİRKET meselesi konusunda başarılı bir sınav vermiştir.

4-) 28 aydır görevde olan CHP’li Esenyurt Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 600 milyon, 2020 yılı bütçesi 650 milyon ve 2021 yılının ilk altı ayında 422 milyon TL. Yılsonunda ise bu rakamın 822 milyona ulaşacağı öngörülüyor. Yani 28 ayda yaklaşık 2 milyar para Esenyurt Belediyesi’nin kasasına girmiş-girecek. 28 aydır her hangi bir proje üretememiş, tabiri caizse rezil bir yönetimle karşı karşıyayız. Pekâlâ, siz bu bütçelere sahip olan bir BELEDİYENİN konut mağdurlarını muhatap alıp çözüm bulmak için hamle yapacağına inanıyor musunuz?

Ben inanmıyorum ve itibar etmiyorum. Hiç bir konut mağduru da bunların sözünüze inanmaz. Bir kere itibar etmemiz için verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bugüne kadar ESENYURT BELEDİYE Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un verdiği hangi sözü ya da sözleri yerine getirdiğini duydunuz?

Kemal Deniz Bozkurt’u HAYAL satmaya devam ediyor. 2 milyon 300 bin TL borcumuz var dedi. Belgelerle 790 milyon borç olduğu ispatlanınca rezil oldu. Belediyenin arazisini üniversiteye peşkeş çekiyorlar dedi. Üniversite arazisini geri aldı ama 4 aydır bir çivi dahi çakmadı. Şimdi de şirket üzerinden algı oluşturmaya çalışıyor lakin buda kısa sürede KOF çıktı…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!