SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ÖZER, ‘VATANDAŞIMIZIN YARALARINI SARIYORUZ’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Milletvekili Tülay Kaynarca, Kaymakam Vural Karagül ve AK Parti ilçe başkanı Harun Özer Esenyurt ilçesinde sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.

Bilgileri Kopyala
HARUN ÖZER, ‘VATANDAŞIMIZIN YARALARINI SARIYORUZ’
Kategori: Genel - Bu haber 10.213 kez okundu.

Ziyaret konusunda Ensonnokta’ya açıklamalarda bulunan AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Sabah Doğu ve Güneydoğu kardeşlerimizle sabah kahvaltısında bir araya geldik ve sorunlarını dinledik. Verimli bir toplantı olduğunu söyleyebilirim.

Daha sonra ise İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, İstanbul valimiz, milletvekilimiz ve kaymakamımız ile birlikte geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşanan Haramidere’yi, Pınar Mahallesini ziyaret ettik.

Yaşanan afet sonrasında zarar gören Haramidere’nin ıslah çalışmalarını denetleyen İçişleri bakanımız, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, ardından ise selde evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlarımızla sohbet ettik.

Afet sonrasında ıslah edilmeye başlanan Haramidere’deki çalışmaları inceleyen İçişleri bakanımızla beraber vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Zaten biliyorsunuz devletimiz zarar gören evlere ve iş yerlerine aynı gün nakdi yardımlarını yapmıştı.

AK Parti olarak dün olduğu gibi bugünde halkımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Dilerim ilçemiz adına bir daha bu gibi olumsuz durumlarla karşılaşmayız’ diyerek sözlerini tamamladı.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!