SON DAKİKA

En Son Nokta

HAYDAR HACI DERNEĞİ’NİN YENİ BAŞKANI HIDIR GÜNEŞ OLDU

Esenyurt’un etkili hemşeri derneklerinden biri olan Haydar Hacı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 9. Olağan Kongresini bugün gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren Hıdır Güneş Haydar Hacı Köyü’nün yeni başkanı oldu.

HAYDAR HACI DERNEĞİ’NİN YENİ BAŞKANI HIDIR GÜNEŞ OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 10.784 kez okundu.

Erzurum’a bağlı Haydar Hacı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 9. Olağan Kongresini Dernek Merkezi’nde gerçekleştirdi. Çok sayıda üyenin katıldığı kongre şölen havasında gerçekleştirildi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Halil Karapınar yaparken divan kâtipliklerini ise Hasan İpek, Özkan Doğan ve Suat Çiçek yaptı.

Görevi Hıdır Güneş’e bırakan önce ki dönem dernek başkanı Mevlüt Güney, derneğin büyümesinde, dernek merkezinin, düğün salonunun, lokalinin ve taziye merkezinin kazandırılmasında emeği geçen her kese teşekkür etti. Önce ki dönem yönetim kurulunun gerçekleştirdiği çalışmaların içerinde yer aldığı faaliyet ve denetim raporları okunduktan sonra üyelerin tamamı tarafından kabul edildi.

HEP BİRLİKTE OLURSAK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATARIZ

Yapılan kongre sonrasında başkanlığa seçilen, genç listesi ile dikkat çeken aynı zamanda AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Hıdır Güneş, bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Güneş, ‘Derneğimiz 17 yıldır faaliyette. Çok güzel bir noktaya geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizleri onurlandırdınız. Elimizden geldiğince hemşerilerimize destek olmaya çalıştık, çabaladık ve bundan sonrada çabalayacağız. Bunu birlikte yapmalıyız. Emeği geçen tüm başkalarına teşekkür ediyorum. Birlikte olalım. Tek başımıza bir şey değiliz. Birlikte olursak çıtayı daha yukarlara taşırız. 17 yıl önce kurulan derneğimizin de bugün genç arkadaşlarımızla yol yürümeyi hedefledik. Ayrışma olmayacak, sosyal aktiviteleri önemseyeceğiz, bilimi, teknoloji önemseyeceğiz. Lütfen yanınızda durun yanlış yaptığımız zaman bizi uyarın’ diyerek kongreye katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Kongrede söz alan üyelerin birçoğu yeni yönetime başarılar dilerken önce ki yönetime katkılarından dolayı teşekkür etti.

HAYDAR HACI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Hıdır Güneş, Ali Doğan, Cüneyt Çiçek, Nizamettin Çiçek, Ertuğrul Özkan, Ferdi Akgül, Sedat Akgül, Ersin Başdağ, Muhammed Yıldırım, Osman Özdemir, Engin Özyürek, Emin Güney ve Fehim Karapınar.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.