SON DAKİKA

En Son Nokta

HERKES AHİLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ: O İSE SİYASET YAPTI!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Avcılar Esnaf Derneği’nin düzenlediği Ahilik programında siyasi konuşma yapınca büyük tepki topladı. Konuşmasını uzun tutan ve CHP’li milletvekili Özgür Karabat’ı uzun süre ayakta bekleten Hançerli’nin polemik yaptığı konuşmasını Ensonnokta’ya değerlendiren katılımcılar ‘başkan haklıda olsa bu konuşmayı burada yapmamalıydı’ yorumunda bulundu.

HERKES AHİLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ: O İSE SİYASET YAPTI!
Kategori: Genel - Bu haber 10.800 kez okundu.

Avcılar Esnaf Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda Ahilik programını gerçekleştirdi. Nakipoğlu Kuran Kursu’nda gerçekleşen programa siyasiler büyük ilgi gösterdi.

Programa katılan Milletvekilleri Halis Dalkılıç, Hayati Arkaz, Özgür Karabat ve Turan Aydoğan’ın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları yaptıkları konuşmalarda ahiliğin, esnaflığın, paylaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Son konuşmacılar arasında yer alan Belediye Başkanı Turan Hançerli ise Ahiliğin önemine değinmezken gördüğü kalabalık topluluk karşısında siyaset yapmayı tercih etti.

‘NE OLURSA OLSUN O YOLU YAPACAĞIM’

Konuşmasının neredeyse tamamında siyaset yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ‘Sizleri burada bulmuşken Avcılar’ın büyük problemlerinden birini aktarmak istiyorum ve desteğinizi bekliyorum.

Avcılar’ın girişi karanlık tünel gibi. Sıkıntı yaşadığımız bir yer. Avcılara yakışmıyor. Hayalimiz Marmara caddesinden E-5 kadar ilçeye yakışan bir giriş yapmak. 50 bini aşkın üniversite öğrencisinin kentle buluşmasını istiyoruz. Böyle bir ihtiyaç var. Projesi hazır, bütçesi hazır. O bölgede bir cami ve müftülük binası var. Kaldı ki bu yerler bize ait. Birileri İBB ve Avcılar belediyesi camiyi istemiyor diyorlar. Doğru değil. Ekrem bey söz verdi. Eski tükenmez cami yerine yapılacak problem yok. Bizim projemiz bunu engellemiyor zaten. Avcılar binlerce üniversiteli ile buluşturacak bir proje düşünüyoruz. Müftülük binası var. Yeri de bizim. Müftülük binasının başkan yerde olmasını talep ediyoruz. Avcılar’ı E-5 ile buluşturan bir proje hedefliyoruz. Avcılar Belediye Başkanı olarak buradan ilan ediyorum. O yolun yapılmasını, açılması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Avcılar üniversite ile buluşmalı, öğrencilerle buluşmasını sağlayacağım. Sizlerden destek bekliyorum. İBB de bir gece takas gündeme geldi. Avcılar’lı olmayanlar konuşuyor. Biz müftülüğe de yer buluruz’ açıklaması yaptı.

Turan Hançerli’nin bu polemik yaratan konuşmasına başta ilçe kaymakamı olmak üzere diğer siyasi parti temsilcileri ve milletvekillerinin cevap vermemesi de dikkatlerden kaçmadı…

HABER: MUHAMMET DÜDÜKCÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.