SON DAKİKA

En Son Nokta

HERKES BU ADAMI KONUŞUYOR! KİM BU MUHTAR ADAYI?

Esenyurt Bağlarçeşme mahallesi muhtarlık seçimleri dün gerçekleştirildi. Seçimi Barış Çamlıbel kazanırken gündemi kaybedenler belirledi. Seçime katılan 11 adaydan biri olan Mehmet Kızılaltun sadece 1 oy alırken sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerin başında yer aldı.

Bilgileri Kopyala
HERKES BU ADAMI KONUŞUYOR! KİM BU MUHTAR ADAYI?
Kategori: Genel - Bu haber 11.237 kez okundu.

Türkiye’nin en büyük ilçesi Esenyurt da dün Bağlarçeşme Mahallesi muhtarlık seçimi vardı. 11 adayın yarıştığı seçimde mutlu sona Sinoplu aday Barış Çamlıbel uzandı.

Çamlıbel, kullanılan 6154 oyun 1231’ini alarak mahallenin yeni muhtarı olmayı başardı. Rahmetli muhtar Ali Deli’nin abisi Selahattin Deli 1130, Mehmet Bulut 1081, Hacı Gültekin 633 ve Çiçek Karakoç ise 521 oy aldı.

Seçimler sonrasında sosyal medyanın gündemini kazanan Barış Çamlıbel kadar kaybeden isimlerden biri olan Mehmet Kızılaltun belirledi.

Seçim sonuçları açıklandığında Mehmet Kızlaltun’un 1 oy aldığı ortaya çıktı. Bu durum beraberinde sosyal medyada eğlenceli yorumları beraberinde getirdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!