SON DAKİKA

En Son Nokta

HODRİ MEYDAN: BİZLER VATAN NÖBETİMİZİN BAŞINDAYIZ!

Emekli generallerin bildirisinin “Ülkenin seçilmiş yönetimine karşı bir darbe tehdidi” taşıdığını belirten Milli irade Platformu çatısı altında Esenyurt ta faaliyet gösteren STK’lar Esenyurt Meydanı’nda basın açıklaması yaparak ‘Hodri Meydan’ mesajı verdi.

HODRİ MEYDAN: BİZLER VATAN NÖBETİMİZİN BAŞINDAYIZ!
Kategori: Genel - Bu haber 11.883 kez okundu.

Yılmaz Batur’un okuduğu basın açıklamasında, ‘Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dâhili ve haricî düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır.

15 Temmuz’da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür’etine ve hadsizliğine kalkışmışlardır!

 Millet iradesine karşı hâlâ bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz: Hodri Meydan!

Milletinizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en yüksek şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz.

Dâhilî ve haricî bütün bedhahlar ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde “BİN gider BİR döneriz ama ZAFERLE döneriz.”

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

MİLLİ İRADE PLATFORMU

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.