SON DAKİKA

En Son Nokta

YAPI FUARI’NIN PARLAYAN YILDIZI REDPAİNT

45. yaşını kutlayan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuarın ilk gün yıldızı ise REDpaint oldu.

Bilgileri Kopyala
YAPI FUARI’NIN PARLAYAN YILDIZI REDPAİNT
Kategori: Genel - Bu haber 30.324 kez okundu.

17 ülkeden 450’nin üzerinde yerli ve yabancı katılımcı, yeni pazarlara açılmak, ağlarını genişletmek ve ithalat ve ihracat fırsatları yakalamak için TÜYAP’ta Turkeybuild İstanbul fuarında buluştu.

3 gün sürecek Turkeybuild İstanbul, bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini de taşıyor. Fuar, hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan oldukça hedefli bir kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan da alıcıları cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

Fuarla alakalı Ensonnokta’ya konuşan REDpaint markasının üreticisi iş adamı Şahin Kırmızı, ‘Turkeybuild İstanbul, yapı inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında 450’nin üzerinde yerli ve yabancı katılımcıyı İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlamaya başladı.

Fuar, sektördeki önemli kurum ve kuruluşların iş birliğinde, inşaat sektörüne yön veren son gelişmeleri gündeme taşırken, her yıl düzenlediği “VIP Alım Heyeti Programı” ile bu yıl 50 ülkeden 300’ün üzerinde yabancı satın almacıya ev sahipliği yapacak.

4 gün sürecek fuarda, 1,5 Milyar Euro İş Hacmi Hedefleniyor

Fuar ile eş zamanlı gerçekleşecek etkinlikler kapsamında “yapılarda deprem güvenliği” başta olmak üzere sektörün gündemdeki konuları, alternatif yapı trendleri, sürdürülebilir malzeme ile yenilikçi ve güvenli inşaat uygulamaları tüm yönleriyle ele alınıp katılımcılarla paylaşılacak’ açıklaması yaptı.

Ürettikleri ürünlere büyük ilgi ve talep olduğunun altını çizen Kırmızı tüm yatırımcıları fuara davet etti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Bahattin Demir Nisan 27, 2023 / 14:15 Yanıtla

Tebrik ediyorum. Türk yatırımcılarının fuarlarda yer alıp global dünyada bende varım demesi çok anlamlı…

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!