SON DAKİKA

En Son Nokta

İBB MECLİS ÜYESİ MURAT ÖZDEN DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NÜ ANDI..!

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Mimar Murat Özden yayınladığı mesaj ile Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü andı.

Bilgileri Kopyala
İBB MECLİS ÜYESİ MURAT ÖZDEN DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NÜ ANDI..!
Kategori: Genel - Bu haber 70.055 kez okundu.

Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Murat Özden mesajında , “Bu aziz millet, 8 yıl önce 15 Temmuz gecesi istikbaline ve istiklaline vurulmak istenen prangaları, yankılanan selalar ve tekbirlerle parçalamıştır. Vesayete geçit vermemiş, demokrasiye canı pahasına sahip çıkmıştır.” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesi Türk milletinin, hain FETÖ darbe girişimini bozguna uğrattığını ve hafızalardan silinmeyecek büyük bir destan yazdığını vurgulayan Özden, şunları kaydetti:

“Bu aziz millet, 8 yıl önce 15 Temmuz gecesi istikbaline ve istiklaline vurulmak istenen prangaları, yankılanan selalar ve tekbirlerle parçalamıştır. Vesayete geçit vermemiş, demokrasiye canı pahasına sahip çıkmıştır. Milletin vergileriyle alınan silahların millete çevrildiği o gece yaşanan ihaneti unutmadık, unutturmayacağız. FETÖ terör ve ihanet örgütü ve tüm terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Milli birlik ve beraberlik içinde, kalkınma ve demokrasi yolunda 86 milyon olarak Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye devam edeceğiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 8. yıl dönümü vesilesiyle bu ölümsüz destana adını altın harflerle yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, bir an bile tereddüt etmeksizin şehitlik ruhuyla canını ortaya koyan yaşayan şehitlerimiz gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!