SON DAKİKA

En Son Nokta

İBRAHİM BEYAZIT GÜVEN TAZELEDİ

Esenyurt Tokat Dernekler Federasyonu 4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan İbrahim Beyazıt delegelerin oyuyla bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi.

Bilgileri Kopyala
İBRAHİM BEYAZIT GÜVEN TAZELEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.927 kez okundu.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Ahmet Poyraz divan katipliğini ise Solmaz Baran, Turan Akdağ ve Necmettin Akarslan yaptı.

Tokatlılar kongreye büyük ilgi gösterdi.

Esenyurt’un aktif ve en faal Federasyonlarından biri olarak dikkat çeken ESTOKDEF kongresinde iki aday yarıştı. Kongrede mevcut Başkan İbrahim Beyazıt 43, Erkan Çelik ise 40 oy aldı.

 

Tokatlılara hizmet için yarışıyoruz

Kongrede bir kez daha başkanlığa seçilerek güven tazeleyen İbrahim Beyazı kongreye katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti. Beyazıt, ‘Esenyurt’ta yaşayan Tokatlılara yakışan bir kongre olmuştur.  Esenyurt’un en aktif ve faal Federasyonu olarak amacımız bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Tokatlı hemşerilerimizin problemlerini çözmek ve onların dertleriyle dertlenmektir. Kurucu başkanımız Salih Yılmaz’a emekleri için teşekkür ediyorum. Yine başkan adayı sevgili dostum Erkan Çelik’i saygı çerçevesinde yürüttüğü başkanlık adaylığı çalışması için tebrik ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak toplumumuzun bir adım daha ileri gitmesi için var gücümüzle çabalamalıyız. Burada benim kadar sizlere de iş düşüyor. Birlikten güç doğar. Tokatlılar olarak Esenyurt’ta yapacak çok işimiz var’ diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Salih Yılmaz plaketle onurlandırıldı

Yapılan kongrede kurucu başkan Salih Yılmaz plaketle ödüllendirildi. Yılmaz yaptığı konuşmada, ‘Esenyurt Tokat Dernekleri Federasyonu (ESTOKDEF) olağan kongresinde güven tazeleyen İbrahim Beyazıt kardeşimizi tebrik ediyorum. Erkan Çelik kardeşimize, kongreye katılım ve destek sağlayan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tokatlılar için çalışan, çabalayan herkesin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum’ dedi.

Bir diğer başkan adayı Erkan Çelik ise kongre sonrasında bir kez daha başkanlığa seçilen İbrahim Beyazıt’ı tebrik etti. Sürecin sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde sağlıklı yönetildiğine vurgu yapan Çelik, üzerime düşen ne ise yapmaya hazırım mesajı verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!